„Tata je zvao policiju kad sam prvi put spavala s dečkom!" Lili Alen, bez dlake na jeziku: Imala je 12 godina i nije joj bilo svejedno!

17.08.2023

21:40

0

Glumac, naime, nije znao gde mu je ćerka, pa je sve podigao na noge

„Tata je zvao policiju kad sam prvi put spavala s dečkom!" Lili Alen, bez dlake na jeziku: Imala je 12 godina i nije joj bilo svejedno!
Lili Alen - Copyright Profimedia

Lili Alen prisetila se svog prvog intimnog iskustva, pa ispričala u okviru izvesnog podkasta kako je njen otac, glumac Kit Alen, alarmirao nadležne ne bi li saznao gde se ona tačno nalazi. Naime, tada je imala 12 godina i bila je u Brazilu na letovanju s njim i bratom Alfijem.

Kako se nije vratila u svoju sobu, iz dubokog sna jutra kasnije trgla ju je potražnja koja se odvijala kako u hotelu, tako i po plaži.

- Izgubila sam nevinost sa momkom po imenu Fernando u Brazilu kada sam imala oko 12 godina. Ne, ne šalim se - počela je ona u emisiji Alana Kara, „Life’s a Beach", pa nastavila o traumatičnom iskustvu koje je zatim usledilo.

- Zapravo sam nestala. Otišla sam u njegovu hotelsku sobu, a bila sam na odmoru sa tatom i bratom, naravno, nisam se vratila u svoju (sobu) - dodala je Lili, koju je policija u stvari probudila „vršljajući okolo".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Allen (@lilyallen)

 

- Bukvalno su češljali i plažu i ispitivali ljude da li su me videli! Mislili su da sam se udavila. Nisam imala srca da kažem: „Ne, samo sam izgubila nevinost." Posle neko vreme uopšte nisam imala odnose, a Fernanda više nikad nisam ni videla - zaključila je ona.

Inače, Lili se skrasila sa zvezdom iz serije „Stranger things", Dejvidom Harborom. Upoznali su se preko jedne aplikacije, dok je on u Londonu snimao „Black widow". Venčanje se odvilo u septembru 2020. godine u Las Vegasu i to samo za odabrane, te pred imitatorom Elvisa Prislija. Ručak i jednako intimna proslava bila je, zatim, u lokalu čuvenog tamošnjeg lanca brze hrane, „In-N-Out".

Prethodno, bila je u braku sa Semom Kuperom, s kojim je dobila ćerke Marni i Etel.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike