Pevačica izgubila nevinost na Evroviziji: Neverovatna ljubavna priča muzičke zvezde

18.03.2022

07:00

0

U njega je bila ludo zaljubljena još od malih nogu, a emocije mu je priznala kada je imala 17 godina

Pevačica izgubila nevinost na Evroviziji: Neverovatna ljubavna priča muzičke zvezde
Selin Dion - Copyright Profimedia

Kanadska pevačica Selin Dion važi za jednu od najboljih pevačica svih vremena, a ono što su mnogi zaboravili jeste da je 1988. godine odnela pobedu na Evrosongu kada je prvi put i izgubila nevinost. 

Tada je imala samo 20 godina, a pesma "Ne partez pas sans moi" joj je donela pobedu. Ali trijumf nije jedino po čemu će tu godinu pamtiti. Tada je izgubila nevinost sa čovekom u koga je bila zaljubljena od malih nogu. 

Profimedia
Selin Dion

 

- Bilo je to u Dablinu, tog nezaboravnog dana 30. aprila 1988. godine, večeri takmičenja na Evroviziji - rekla je Selin u jednom intervjuu, a onda do detalja ispričala kako je počela njena ljubav sa Reneom Anželilom koji je bio od nje stariji čak 26 godina. 

- Vratio se sa mnom u moju sobu. Sedela sam na uzglavlju kreveta, stavivši noge ispod pokrivača. Bila sam srećna što sam bila sama sa čovekom koga sam volela. I imala sam veoma precizan plan - kazala je ona. 

 

Bez obzira na generacijski jaz, Selin je bila ludo zaljubljena u Renea još od svoje 12 godine. Venčali su se kada je njoj bilo 20, ali je pre šest godina Anželil preminuo od raka grla.

Njegovu smrt, Selin je to teško podnela, a u više navrata je isticala da je on bio ljubav njenog života i da nikada osim njega nije spavala ni sa jednim drugim muškarcem.

U braku su dobili troje dece - sinove po imenu Rene-Šarl, Edi i Nelson Anženil.

Podsetimo, PR tim Selin Dion ranije je saopštio da pevačica boluje od mišićnih kontrakcija, zbog kojih ne može normalno i sigurno da se kreće. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike