Oglasila se žena sa kojom je princ Hari izgubio nevinost: Bili smo intimni pet minuta, nije bilo priče, samo je počeo da me ljubi

05.02.2023

10:04

0

Saša danas ima dvoje dece, a ona i Hari su bili drugari iz kraja

Oglasila se žena sa kojom je princ Hari izgubio nevinost: Bili smo intimni pet minuta, nije bilo priče, samo je počeo da me ljubi
Princ Hari - Copyright Profimedia

Princ Hari je u svojim memoarima „Spare” ogolio dušu, ispričao malo poznate detalje o svojoj porodici, a između ostalog, pisao je i o devojci sa kojom je izgubio nevinost. Kako je napisao, ona je njegova starija prijateljica, a strast i koja čašica više je dovela do toga da imaju i seksualne odnose.

Pošto su detalji njihovog odnosa isplivali u javnost, oglasila se žena o kojoj je Hari pisao. Saša Valpole je danas majka dvoje dece, a sada je vrlo otvoreno pričala kako se odvijao odnos između nje i Harija. 

Kako je objasnila, sve se desilo 2001. godine posle proslave njenog 19. rođendana. Posle  više od deset čašica tekile, bejlisa i još jednog pića, pao je i seks, između tada sedamnaestogodišnjeg Harija i devetnaestogodišnje Saše. 

Profimedia
Princ Hari

- Ja sam žena koja je oduzela Hariju nevinost. Doslovno je bio bam-bam između dva prijatelja. Seks je bio strastven i iskričav jer to nismo trebali da uradimo. Jedna stvar je brzo vodila drugoj - priznala je ona za „The Sun” i dodala:

- Završili smo na podu. Jednokratni susret dogodio se na livadi iza parkinga  tada popularnog „Vine Tree Inna” u Nortonu, Wiltshire, u julu 2001. Hari je tada imao samo 16 godina - godinu dana manje nego što piše u njegovoj autobiografiji - ispričala je Saša i dodala: 

- Izašli smo napolje i oboje smo se popeli na ogradu Bili smo prilično pijani u tom trenutku. Dala sam Harriju cigaretu. Zapalila sam svoju pa njegovu. Popušili smo naše cigarete "Marlboro Lights", i jednostavno se dogodilo. Počeo je da me ljubi. Nosio je bokserice. Nije bilo razgovora, nije bilo reči - otkrila je Saša govoreći da su imali jako uzbudljiv odnos. 

Profimedia
Princ Hari

- Bilo je uzbudljivo šta se događalo ovako kako je bilo. Bili smo odsutni 15 minuta, ali seks je trajao oko pet minuta. Nismo to nameravali da učinimo to i nije bilo unapred smišljeno. Bio je mlad. Bili smo samo prijatelji i ovo je bilo nepromišljeno, u smislu da se to nije trebalo da se ovo dogodi.

Hari i Saša su takoreći drugari iz kraja. Poznavali su se iz vremena kada je ona radila u konjušnici u Highgroveu, seoskom imanju kralja Čarlsa, i pre prvog odnosa su zajedno uživali u odlascima na polo utakmice.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike