Kao na filmu! Ovako je Adil upoznao, zavoleo, a onda i zaprosio Anu Ramadanovski: Devet meseci kasnije smo dobili sina!

18.08.2023

08:30

6

Njena majka Nada je bila provodadžija - sve je počelo rečenicom: „Da mi sutra ćerku vodiš na piće"

Kao na filmu! Ovako je Adil upoznao, zavoleo, a onda i zaprosio Anu Ramadanovski: Devet meseci kasnije smo dobili sina!
Adil Maksutović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Adil Maksutović sa surpugom Anom - starijom naslednicom pokojnog Džeja Ramadanovskog, te njihovom decom, živi podalje od znatiželjnih pogleda. Ipak, svojevremeno, podelio je s javnošću kako je njihova ljubav počela, pa i brak, koji dan-danas traje.

Provodadžija je bila ni manje, a ni više nego Anina majka Nada, koja je izvesnom prilikom Adilu kazala: „Da mi sutra ćerku vodiš na piće". Par se, inače, još ranije poznavao i uvek su ih vezivale lepe emocije.

„Ona je imala šest, a ja 11 godina!"

– Upoznali smo se 1994. godine, moji roditelji su kupili stan od Džeja i njegove tadašnje supruge Nade, Anine mame. Inače se moj otac zna sa Džejom dugo, iz dana mladosti, a te 1994, kad smo se selili sa Vračara, prešli smo u Kotež i kupili njihov stan. Oni su se preselili 100 metara niže, izgradili su kuću u istom kraju. Tada je ona stvarno bila detence, šest godina je imala ja sam imao 11. Posećivali smo se, išli na rođendane, moja mama se družila sa njenom, prosto znali smo jedno za drugo – objasnio je bio Adil u emisiji „Iz profila", pa nastavio o tome kako se i prava ljubav rodila između njih dvoje, koji danas maksimalno uživaju u porodičnom životu.

Adil Maksutović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

– To je sve trajalo do jednog perioda kada se Džej razveo i onda je Ana prešla da živi sa ocem na Dorćol. To je bilo u nekom periodu 14, 15 godina. Nisam je viđao par godina i sreli smo se na nekom veselju kod zajedničkog prijatelja, ona je došla sa mamom, imala je 17 godina. Ja rekoh: „Ana jel moguće da si ti?“ Njena mama Nada je jako mene volela i moju porodicu, njena mama je bila provodadžija i ona je rekla: „Da mi sutra ćerku vodiš na piće“, bukvalno je iz šale sve tako krenulo.

- Mi smo se zabavljali jako dugo. Te 2005. je sve krenulo iz šale, počeli smo da se intenzivnije družimo, viđamo, rodile se prve simpatije i ljubav i dan-danas smo zajedno - naglasio je onda pevač, koji je Anu zaprosio na krajnje filmski način.

„Otišli smo u Španiju..."

– Ana i ja smo 2013. bili na nekom putovanju u Španiji i ja sam nju zaprosio filmski. Otišli smo na koncert našeg omiljenog pevača Davida Bizbala i, išla je pesma koju sam ja i snimio, „Ne diži ruku na nas“. Kompozitor pesme je dao autorska prava i meni i Bizbal je snimio u originalnoj verziji. Mi smo baš išli na to putovanje s namerom da upoznamo tog čoveka. On je bio fasciniran mojom verzijom pesme i glasom. Upoznali jako bitne ljude. Ona uopše nije imala predstavu, jer smo otišli sa namerom da upoznamo moje buduće saradnike – počeo je na tu temu za „Grand", a onda dodao kako je u trenutku prosidbe zbog svega što se dešavalo svakako bilo i suza.

Adil sa suprugom Anom, 24sedam, D.B
 

– Ja sam sve to lepo organizovao. Čuo sam da Bizbal ima koncert u Barseloni, otišli smo i, ide pesma „Ne diži ruku na nas“. I ja vadim prsten i ljudi oko nas gledaju, a ja pritom snimam koncert i drugom rukom je prosim i snimam kako je prosim. Ona u šoku, počne da plače, poljubimo se, zagrlimo, odslušamo koncert do kraja i devet meseci posle toga rodi se Adrian – zaključio je Maksutović onda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike