Adil je završio dva fakulteta! I pored blistave karijere tvrdi: Ne mora da znači da neko ako je obrazovan mora da bude velika zvezda

24.02.2021

08:15 >> 08:37

0

Pravni je upisao 2013. godine i završio ga u roku, a prethodno je već imao jednu diplomu

Adil je završio dva fakulteta! I pored blistave karijere tvrdi: Ne mora da znači da neko ako je obrazovan mora da bude velika zvezda
Copyright Adil Maksutović ATAImages/M. M.

Pored i te kako uspešne pevačke karijere, Adil Maksutović može se pohvaliti i svojim obrazovanjem. Naime, on je završio Pravni fakultet, kao i Kriminalističku akademiju, prenosi „Grand onlajn”, a povrh svega ostao veoma skroman, čime je posebno oduševio gostujući u jednoj emisiji i govoreći na ovu temu.

– Što se obrazovanja tiče, ne mora da znači da ako je neko obrazovan mora da bude dobar pevač, velika zvezda ili dobar čovek – ispričao je pevač tom prilikom.

Podsetimo, Adil je Pravni fakultet upisao 2013. godine i završio ga u roku, a prethodno je već imao diplomu jednog fakulteta.

Adil Maksutović ATAImages/Anotnio Ahel

Prema podacima iz njegove biografije, muzici je od malih nogu bio okrenut, i prvi put je nastupio sa svega tri godine, ispod šatora na jednom porodičnom veselju. Do petog razreda, inače, išao je u osnovnu školu na Vračaru, a 1994. godine nastavio je školovanje u Kotežu i bio odličan đak, kao i nosilac Vukove diplome. Kasnije je upisao Šestu beogradsku gimnaziju, a uspesi su nastavili da se nižu. Na želju roditelja, prvo je upisao Elektrotehnički fakultet, ali kako je već uveliko nastupao, nije bio u prilici da istovremeno s tim prati nastavu i polaže ispite. Međutim, pronašao se u Kriminalističko-policijskoj akademiji u Zemunu, te roditeljima kući odneo prvu diplomu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike