Žizel Bindšen ima novog dečka: Uhvaćena u društvu ovog muškarca nakon razvoda od Toma Brejdija!

15.11.2022

10:47

0

Svi su zajedno večerali, a manekenka je tokom večeri pokazala stomak u kratkoj majici

Žizel Bindšen ima novog dečka: Uhvaćena u društvu ovog muškarca nakon razvoda od Toma Brejdija!
Tom Brejdi i Žizel Bindšen - Copyright Profimedia

Manekenka Žizel Bindšen (42) nakon razvoda od Toma Brejdija ima novog muškarca. U subotu veče izašla je s instruktorom džiu-džice Joakimom Valenteom i sa svoje dvoje dece, Benjaminom i Vivian.

 

 

Nije poznato kada je ovaj par stupio u romansu, ali zna se da su Bundšen i Joakim 2021. godine s njegovom braćom, Pedrom Valenteom i Điom Valenteom, snimali za magazin ''Dust''. 

Osim toga, manekenka se ove godine okušala u džiu-džici, a Joakima, Pedra i Đia nazvala je tada 'strašnim učiteljima'. Otkrila je i da se oseća drugačije otkad se bavi ovom veštinom.

- Osećam se snažnije, samopouzdanje mi je veće i jače otkad sam počela da se bavim samoobranom. Osećam da je to važna veština za sve, ali posebno za nas žene - napisala je Žizel na Instagramu, pa podelila snimke svojih borilačkih veština.

 

 

Podsetimo, Žizel se krajem oktobra razvela od Toma Brejdija nakon 13 godina braka. Ljubav je pukla nakon 'epskih svađa'. Manekenka je navodno htela da izađe iz sveta profesionalnog američkog fudbala, no on je to odbio zbog čega ga je napustila.

Profimedia
Tom Brejdi i Žizel Bindšen

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike