Sve o odnosu Didi J i njenog pastorka! Pevačicin muž ne da na sina

16.08.2023

12:15

0

Daniel negira da je njegov sin počinio ovaj incident

Sve o odnosu Didi J i njenog pastorka! Pevačicin muž ne da na sina
Didi Janković, Daniel Rokvić - Copyright M.M./ATAImages

Nasilnik koji je pretukao muškarca na Vračaru pre tri meseca je, prema pisanjima medija, pastorak pevačice Didi Janković koja se oglasila povodom ovog nemilog događaja. 

Kako je istakla, ona sa Stefanom Rokvićem, sinom svog muža, Daniela Rokvića nije u kontaktu, niti se prate na društvenim mrežama, te da ni u kom slučaju ne želi da bude povezana sa nasilničkim ponašanjem Rokvića. 

- Zaista nemam komentar na to što me pitate. Kakve ja veze imam sa tim? Mi nismo u kontaktu, zašto me mešate? Stvarno nemam komentar - rekla je Dijana za "Kurir".

ATAImages/ Antonio Ahel
Didi Janković i Daniel Rokvić

Sa druge strane, Didin suprug, Daniel stao je u odbranu sina, demantujući da je njegov sin počinio ovakav prestup, bez obzira na to što on ima debeo dosije.

- Tužilaštvo pakuje mojoj porodici i meni. Ovo je deseti put da se to dešava, a ovoga puta ću da ih tužim. Stefan nema nikakve veze sa tom tučom i to nije istina. On ne živi sa nama, odrastao je čovek i skroz je van tih priča - rekao je Daniel, otac Stefana Rokvića.

Podsetimo, prema pisanjima medija, Stefan Rokvić je parkirao automobil ispred trafike, te izašao iz vozila i prišao muškarcu koji se tu našao. Kako mu se muškarac glavom primakao, usledio jedan udarac u glavu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Stefan Rokvić

Potom, usledio je i drugi, pa treći, četvrti, peti, šesti udarac, a onda je Stefan Rokvić podigao nogu i šutnuo žrtvu u glavu. Tu se nije zaustavio, pa je nastavio nesrećnog muškarca da pesniči u glavu. Udario ga je još šest puta kada je muškarac pao sa nogu na frižider sa sladoledima.

Dok je žrtva nepomično ležala na zemlji, Rokvić mu je zadao još dva udarca, a sve je to sa strane posmatrao nepoznati muškarac. Nogom mu je stisnuo glavu, te se savio kako bi bolje video žrtvu, a potom se udaljio.

Muškarac koji je očevidac je stao pored žrtve i rukama branio da nasilnik dođe do nje i ponovo zada nove udarce. Pošto je izubijao žrtvu, nasilnik je ušao u automobil i otišao u nepoznatom pravcu.

Bonus video: 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike