Luna i Marko otkrili kako napreduju radovi na vikendici: Miljković ima detaljan plan, spreman je i bazen

16.08.2023

08:30

1

Par je objasnio da je pred njima veoma naporan period

Luna i Marko otkrili kako napreduju radovi na vikendici: Miljković ima detaljan plan, spreman je i bazen
Luna Đogani i Marko Miljković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Luna Đogani i Marko Miljković smatraju da je investiranje u nekretnine dobar biznis, te osim što u svom vlasništvu do sada imaju dva stana, par planira i gradnju vikendice, za koju je pre izvesnog vremena i kupio plac.

U lajv obraćanju na Sikter kanalu, Miljković je otkrio da će uskoro započeti gradnju vikendice koja će posedovati veliki dnevni boravak, kamin, bazen. Osim toga, on je istakao da će ovu nekretninu u narednom periodu, osim za sopstvene potrebe i izdavati.

Printscreen YouTube/Sikter Tube
Luna Đogani i Marko Miljković

 

- Plan je da u narednih mesec dana uradimo grube radove. Da krenemo ogradu, krov, da iskopamo bazen, uradimo drenažu i pločice i parket. Trebalo bi da kupimo vrata i prozore, struja, masa posla ima da se uradi u narednih mesec i po dana. Kad se beba bude rodila, ja moram da budem uz Lunu mesec dana. Dok je Mia u vrticu, da Luna bude obezbeđena, da ne bude sama. Planirao sam sve da to krene u februaru sledeće godine, ali krenuće to ranije. Sad smo u tom planiranju, projektovanju i nadam se da ćete vrlo brzo da vidite te radove - kazao je Miljković, ističući da u planu imaju i zaradu od te nekretnine: 

- Možda ćemo i iznajmiljvati tu vikendicu, kad nismo tu, da malo prihodujemo, što da ne. Sledeće leto će biti promotivna cena za naše pratioce, da za vas koji nas pratite bude jeftinije, a posle ćemo malo podići cenu, to je isto jedna od ideja - dodao je on.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike