Luna Đogani doživela veliku neprijatnost: Žao mi je što vam dajem bilo kakav dinar!

14.06.2023

20:20

0

Ubrzo nakon drame, požalila se na društvenim mrežama

Luna Đogani doživela veliku neprijatnost: Žao mi je što vam dajem bilo kakav dinar!
Luna Đogani - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Luna Đogani ispričala je u okviru Instagram „storija" kakvu je dramu doživela s izvesnim taksistom. Naime, vozilom koje je pozvala upravljao je čovek koji, prema njenim rečima, nema ni trunke ljubaznosti i kulture".

Takođe, ovo nije bio prvi put da joj se ovako nešto dešava. Zato, „pala joj je roletna" i imala je i te kako šta da poruči svim taksistima, ne samo tom koji joj je ovoga puta „stao na živac".

- Imam potrebu da snimim ovaj „stori". Želim da se obratim svim taksistima, jer mi se većinom (slučajeva), nažalost, dešava da kad uđem u taksi, tu je neki nadr*ani čovek koji nema ni trunke ljubaznosti i kulture u sebi. Imam poruku za vas: „Nemojte da radite posao, ako vam se ne radi" - kazala je Đoganijeva, pa dodala:

„Muka mi je više!"

- Nemojte da dolazite isfrustrirani i tako nadrndani na posao da vaši klijenti ispaštaju i da ja tako, ni kriva ni dužna, dobijem takvu jednu neljubaznost. Muka mi je više od nadr*anih taksista! Tako mi je žao što bilo kakav dinar dajem vama. Baš imam potrebu da snimim ovakav „stori" da se obratim svim taksistima.

Zatim zaključila je rečima:

 

 

- Želim da vam kažem da vam je bolje da ostanete kod kuće, da odspavate, pojedete nešto, uradite nešto korisno, nego što ćete da se izdr*avate na nedužnim ljudima - zahvalila se onda Luna, prenose dalje mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike