Luna Đogani bila na antibioticima! Zbog zdravlja prekinula odmor, a sada otkrila šta ne bi volela da ćerka nasledi od nje

11.06.2023

17:00

0

Pevačica ističe da je najviše uživala njihova naslednica Mia

Luna Đogani bila na antibioticima! Zbog zdravlja prekinula odmor, a sada otkrila šta ne bi volela da ćerka nasledi od nje
Luna Đogani - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković su imali u planu mesec dana odmora na Kipru, ali zbog pevačicinog zdravlja, par se vratio nešto ranije sa odmora.

- Bilo je hladno, dobila sam upalu jajnika, pa sam morala da se podvrgnem antibioticima. Završila sam kod doktora. Bilo nam je lepo, sedamnaest dana smo proveli tamo. Mia je uživala, nije želela da izađe iz mora - rekla je Luna, koja ističe da njena naslednica sada skita svaki njen pokret: 

ATAImages/G. G.
Luna Đogani i Marko Miljković

- Jeste, poput sunđera je, sve upija. Izgovara iste rečenice kao ja. Pokupila je od mene kad izgovaram „ljubavi moja” - kazala je Đoganijeva, koja je potom otkrila šta ne bi volela da njena ćerka nasledi od nje. 

- Samo da ne postane emotivac na mene. Ona je blizanac, kao moja kuma, valjda neće biti krhka na mene. Volela bih da nasledi tatine osobine i bude mudrija od mene. Svi mi imamo dobre i loše osobine, ali ako moram da biram, onda ne želim da ih ima i ona - kazala je Luna.

Đoganijeva je otkrila da Mia zna da će uskoro dobiti društvo: 

- Ona zna da će dobiti sestru. Nadam se da će to prihvatiti, biće sigurno i ljubomore, ali mi ćemo sve uraditi da se ne oseti manje vrednom - istakla je Luna, otkrivši na koji način su se odlučili za ime sledeće ćerkice:

 

 

- Ja sam došla na ideju sasvim slučajno da se zove Lana. Moj tata je promenio Lana u Lenka, pa je zbunio ostale. Moj otac je poznat po lapustima, ali je Lana ostalo - rekla je Luna, otkrivajući da li priželjkuje dečaka:

- Želela sam sina i ćerku. Imala sam osećaj da će biti dečak. Hvala Bogu samo neka je živo i zdravo, ali videćemo da li ću moći da imam i treće dete, radosna sam jer dobijam drugu ćerkicu. Termin je zakazan na rođendan mog tate, ali postoji šansa da ću morati par dana pre da se porodim. Videćemo šta će biti - kazala je Luna.

ATAImages/ Antonio Ahel
Luna Đogani

 

Gubitak bebe joj je teško pao, te je strahovala i da li će opet moći da zatrudni.

- Jeste, ali moj ginekolog me je ohrabrio. Žao mi je što mnogo žena danas prolazi kroz takav gubitak, ali treba da ostanemo jake. Moramo se isplakati, ali je potrebno da ostanemo na nogama i ne dozvolimo da to trajno ostavi posledice na nas - kazala je Luna u emisiji „Premijera - Vikend specijal”. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike