Marku Miljkoviću se ostvarila životna želja: Luna Đogani ga podržala u nameri da to ostvari!

20.07.2023

11:33

0

Otac Dobrivoje i kum Sava su mu pravili društvo

Marku Miljkoviću se ostvarila životna želja: Luna Đogani ga podržala u nameri da to ostvari!
Luna Đogani i Marko Miljković - Copyright ATAImages/G. G.

Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković odlučio je da sa ocem Dobrivojem i kumom Savom Radovićem, kog je upoznao tokom učešća u prvom "Velikom bratu" 2005. godine, poseti Svetu Goru.

Njih trojica su tom prilikom prisustvovali ponoćnom bdenju i monaškoj večeri, a preko dana su imali prilike da prošetaju vinogradima i vide gde se i kako prave poznata manastirska vina.

Miljković je sada otkrio kako je proteklo njihovo putovanje. Bilo im je odobreno da provedu dve noći u ruskom manastiru Pantelejmon, koji je 19. manastir u hijerarhiji na Svetoj Gori.

ATAImages/ Antonio Ahel
Luna Đogani i Marko Miljković

- Na Hilandaru sam proveo dva dana. Ne može se opisati rečima osećaj i opšti utisak. Ne bih detaljisao šta smo sve radili i videli, jer Sveta Gora je predivno mesto i osećam da sve što sam tamo doživeo, da je samo za moju dušu - rekao je Marko kome je trudna supruga, Luna Đogani, bila glavna podrška za ovaj put.

- Luna održava trudnoću i sada se baš pazi, jer je sedmi mesec i nigde ne putujemo jer su ogromne vrućine, što trudnicama baš teško pada. Zna da imam veliku želju da posetim Svetu Goru i predložila mi je da pobegnem malo iz Beograda i ja sam je poslušao. Verujte dva dana tamo vrede više nego bilo šta drugo u životu. Zato planiram da opet budem njihov gost u narednih nekoliko godina - objasnio je Miljković, prenosi Infomer.

Printscreen/YouTube/ Sikter Tube
Luna Đogani i Marko Miljković

Bonsu video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike