Zorani Mićanović je gradonačelnik Pule zabranio da peva u tom gradu, a ona sada uzvraća udarac i to na Uskrs!

05.04.2023

11:53

0

Njen hit će se ipak tamo oriti, koliko god se to nekome ne dopadalo

Zorani Mićanović je gradonačelnik Pule zabranio da peva u tom gradu, a ona sada uzvraća udarac i to na Uskrs!
Zorana Mićanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Veliki skandal je izbio kada je gradonačelnik Pule zabranio koncert srpskih pevača, a sada je došlo do neočekivanog preokreta. Jedna od onih koja je trebalo da peva na tom koncertu je Zorana Mićanović, a ona će sada ipak nastupiti u Puli!

Naime, na stranici jednog kluba iz ovog grada osvanula je reklama za Zoranin nastup, koji će se održati na katolički Uskrs, 9. aprila.

Milan Maricic/ATAImages
Zorana Mićanović

Oni su je čak i nahvalili da svojim glasom i stasom puni klubove širom Balkana, te da su sigurni da će tako i kod njih biti. 

Podsetimo, Filip Zoričić, gradonačelnik Pule, doneo je odluku o zabrani koncerta Duška Kuliša, na kom su trebali da nastupe i Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba i Zorana Mićanović.

Kako je rekao, on "ne želi srpsko smeće u svom gradu", a onda se pravdao i da takvoj vrsti koncerata nema mesta u Puli, jer žele da promovišu svoj grad na drugačiji način. 

Printscreen/TV Nova News
Filip Zoričić

Organizatori koncerta su čak podneli i tužbu protiv ove zabrane, ali je hrvatski sud na kraju doneo sramnu odluku da koncert ipak ne bude održan.

No, sada će svakako onima koji vole narodnjake Zorana Mićanović prirediti pravu zabavu. Podsetimo, ona se proslavila u takmičenju "Zvezde Granda", a potom i snimila prvu pesmu "Sikter" koja je postala veliki hit i njena lična karta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike