Sin Kejtlin Džener dobio dete! Odmah osmislio plan roditeljstva, pa šokirao obećanjem: Radiću sve suprotno od nje!

14.08.2023

07:45

0

S verenicom je, prethodno, rešio da im se mezimica zove Hani Rej

Sin Kejtlin Džener dobio dete! Odmah osmislio plan roditeljstva, pa šokirao obećanjem: Radiću sve suprotno od nje!
Brodi Džener - Copyright Profimedia

Tia Blanko i Brodi Džener, sin Kejtlin Džener, dobili su prvo dete - devojčicu, kojoj su udruženim snagama dali ime Hani Rej Džener. Rođena je 29. jula kod kuće i u vodi, pa dobila najviše ocene, prema objavama ponosnog oca na društvenim mrežama.

Osim što je iznenadio pokazavši tako javno kako je sve prošlo, posebno je šokirao i obećanjem da će se maksimalno potruditi da bude „totalno drugačiji otac nego što je Kejtlin njemu bila".

Kejtlin Džener, Profimedia
 

- Da, to me posebno raduje, što ću sve da radim apsolutno suprotno. Ona, znate, nije bila posebno prisutna dok sam ja odrastao... - istakao je, između ostalog, pre neki dan na svom Jutjubu.

Kejtlin je, inače, Brodija dobila u braku s Lindom Tompson, s kojom je bila pre Kris Džener, čuvene „mamadžerke" Kardašijanovih. Vremenom, uspela je da sa decom iz te zajednice ostvari jak odnos, ali nije tajna da nije baš bilo tako dok su oni bili mali. Svakako, Brodi od svog ne odstupa i vrlo je uzbuđen što se konačno ostvario i u ovoj, jednoj od najlepših životnih uloga.

Bilo je trenutaka kada je verovao da mu se tako nešto neće desiti.

- Da bidem iskren, nisam bio siguran (u to). Baš nisam imao pojma ni o čemu. Kada smo Tia i ja postali par, brzo sam shvatio, na primer, da je ona savršena (za mene). Ali dalje od toga... Svakako, zahvalan sam univerzumu što mi ju je poslao - objasnio je on, čija je verenica, inače surferka, prilično brzo ostala trudna, pošto su ušli u romansu.

Sa druge strane, ona ni u jednom momentu nije sumnjala da će on biti dobar otac, jer na njega gleda kao na „muškarca iz snova", prema sopstenom priznanju iz marta.

Brodi Džener sa ćerkom Hani, Instagram screenshot / brodyjenner
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike