Radanovićeva žena od bivšeg skoro doživela nasilje, sada se potresla zbog masakra u Gradačcu: Nikog nije briga... (FOTO)

12.08.2023

16:55

0

Strašne vesti, kao i mnogi, izuzetno teško podnosi

Radanovićeva žena od bivšeg skoro doživela nasilje, sada se potresla zbog masakra u Gradačcu: Nikog nije briga... (FOTO)
Jelena Radanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Supruga pevača Slobodana Radanovića, Jelena, nedavno je doživela ozbiljnu dramu s bivšim izabranikom ispred svoje kuće u Višnjičkoj banji. S trudnom sestrom tada je završila i u Urgentnom, a o svemu je svakako obavestila nadležne, pred koje zbog problema s nekadašnjim mužem prilično često odlazi.

Detalje masakra u Gradačcu verovatno iz toga razloga sada izuzetno teško i podnosi. Nermin Sulejmanović, između ostalog, usmrtio je i majku svog deteta i to pred devetomesečnom ćerkom koju su bili dobili zajedno, prenose mediji. Iako je nesrećna žena nekoliko puta prijavljivala nasilje, strašna sudbina ju je ipak sustigla, što i Jelena, poput mnogih, ne može da prežali. Kao neko čije su „rane još sveže", podelila je na svom Instagramu rešenje tamošnjeg Opštinskog suda kojim je odbijen predlog MUP-a da se Sulejmanoviću, koji je na kraju i na sebe podigao ruku, „zabrani približavanje žrtvi nasilja, Nizami".

- Ovo je strašno. Neka Bog da snage vašim najmilijima - počela je Radanovićka, pa dodala:

- Ovi ljudi su mogli da budu spašeni, ova žena je i dalje mogla da bude majka svom detetu! - istakla je u okviru svojih „storija".

Jelena Radanović, Instagram screenshot / jeja.radanovic
 

Zatim, svoje je oglašavanje zaključila svojom potresnom mišlju:

- Zapamtite, nikoga nije briga... Osim ako si poznat, bogat ili mrtav.

Jelena Radanović, Instagram screenshot / jeja.radanovic
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike