Anđela Jovanović i Mihail Dudaš su se nedavno venčali, a ovo je njihov mali raj: Zna se ko vodi glavnu reč, a to nisu njih dvoje

02.07.2023

20:45

3

Sve su skockali po svojoj meri, a najveću pažnju ipak ima jedno krzneno stvorenje

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš su se nedavno venčali, a ovo je njihov mali raj: Zna se ko vodi glavnu reč, a to nisu njih dvoje
Anđela Jovanović i Mihail Dudaš - Copyright Instagram screenshot /mihaildudas

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš su se nedavno venčali na tajnoj ceremoniji, na jednom salašu. Njih dvoje nisu želeli da se sazna za venčanje, pa tako ni gosti, a ni oni nisu mogli ništa da objavljuju dok već nije uveliko počela žurka.

No, kada se sve završilo, oni su se vratili u svoj mali kutak. Njih dvoje su stan u širem centru grada uredili u modernom i mladalačkom duhu, a čini se da glavnu reč ipak ima njihov pas Majli, odnosno Miki, kako mu oni tepaju. 

Skoro sve fotografije iz njihovog stana su upravo sa psom, ali nam je to dalo mogućnost da, barem malo, zavirimo u njihovo carstvo.

Moderna kuhinja i nameštaj pastelnih boja smešteni su u ovaj dom koji obiluje svetlošću. Ono što je zanimljivo jeste što se u svakom uglu može videti cveće, kako u vazama, tako i u saksijama.

Anđela ne krije da sama čisti podove i pere prozore, ali kao i svaki umetnik vešto spaja lepo i korisno, pa dok obavlja kućne poslove rado zapeva neku od omiljenih pesama, uz adekvatnu koreografiju. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike