Vikendica Sare Džesike Parker je pravi raj na zemlji: Izdaje je gostima, a tamo vas čeka mnogo njenih stvari! (FOTO)

04.05.2023

08:30

0

Glumica je pažljivo radila na sređivanju, a prizor ostavlja bez daha

Vikendica Sare Džesike Parker je pravi raj na zemlji: Izdaje je gostima, a tamo vas čeka mnogo njenih stvari! (FOTO)
Sara Džesika Parker - Copyright Profimedia

Sara Džesika Parker, najpoznatija po ulozi Keri Bredšo u seriji "Seks i grad", trenutno je privela kraju snimanje druge sezone nastavka ove serije "I tek tako". Sada će imati vremena da se posveti mnogim drugim stvarima, a jedna od njih je i njena vikendica, koju izdaje za javnost.

Ova vikendica se nalazi u popularnom Hemptonu, nedaleko od Njujorka, a glumica je učestvovala u sređivanju i uređivanju iste.

- Uzbuđena sam što mogu da poželim dobrodošlicu ljudima u naš drugi dom, pored plaže i nadam se da će im se naša vikendca koju smo sredili biti baš ono što vam je doktor prepisao - poručila je Sara Džesika svima koji će odsesti u njenoj vikendici, pa dodala:

- Imaćete priliku da vidite šta Amanganset (mestašce gde se vikendica nalazi) ima da ponudi, dok uživate u svežem okeanskom vazduhu, čitanju i odmaranju na plaži, ali i u restoranima. Želimo da se naši gosti osećaju kao kod kuće, da vide šta se nalazi u našem baru i uživaju u onome što smo skupljali godinama. 

Kada je u pitanju sama vikendica, ona je sagrađena 1940. godine, a privatna plaža nalazi se samo na tri minuta od nje. Sastoji se iz tri sobe, poseduje kamin u kući, ali i veliku terasu okruženu zelenilom. Veličine je 111 kvadrata.

Profimedia
Sara Džesika Parker

Ono što će biti zanimljivo svima koji je budu posetili jeste što će moći da vide neke od Sarinih cipela iz njene kolekcije, dočekaće ih neka od njenih omiljenih pića, rezervacije za restorane, ali će moći i da posete obližnju farmu i da šopinguju na glavnom trgu - sve to ulazi u cenu.

Sara je, inače, poznata po tome da uživa u uređenju doma, te će oni koji je vole zasigurno uživati u svemu što im je pripremila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike