Zavirite u luksuzni stan Ena Lune: Renovirala ga je tokom trudnoće, a sav stres se isplatio (FOTO/VIDEO)

24.06.2023

08:45

4

U oazi mira živi sa porodicom

Zavirite u luksuzni stan Ena Lune: Renovirala ga je tokom trudnoće, a sav stres se isplatio (FOTO/VIDEO)
Stan Ena Lune - Copyright Printscreen/You Tube/Ena Luna

Influenserka Ena Čubrilo, poznatija kao Ena Luna, svojim stilom, energijom i načinom života koji prezentuje putem svog Jutjub kanala, osvojila je srca hiljada pratilaca koji pomno prate svaki njen korak i upijaju modne savete.

Ena Luna posebnu pažnju privuče krajem svake godine, jer u svetu influensera decembar je mesec za vlogmas, koji je doživeo ekspanziju poslednjih nekoliko godina, posebno među blogerima. Reč je o postavljanju video-snimaka iz privatnog života na Jutjub, od 1. decembra pa sve do Božića.

Ena svake godine nadmaši samu sebe, a u jednom od vlogmasa prikazala je i detaljno renoviranje svog porodičnog stana u Novom Sadu, gde živi sa suprugom Nikolom i ćerkama Nastjom i Dašom. U galeriji u nastavku teksta možete zaviri u njen luksuzni dom.

Ena sa svojim izabranikom godinama živi u istom stanu, međutim, tokom trudnoće sa Dašom odlučila je da u potpunosti promeni enterijer svog doma. Od kuhinje i dnevne sobe, pa sve do dečje sobe i kupatila.

- Jako sam ponosna i srećna zbog ovoga što smo uradili, prezadovoljni smo rezultatom - rekla je Ena.

Na ovaj ozbiljan životni korak odlučila se u nezgodnom trenutku, budući da su radovi trebali da se završe dok se Ena ne porodi, a kako je reč o nepredvidivim stvarima, samo pukom srećom je sve bilo gotovo na vreme, uz dobru organizaciju u mnogo stresa, kako je i sama priznala.

Instagram printscreen/enaluna
Ena Luna

Ipak, vredelo je, jer porodica danas živi u prostoru u kakvom je oduvek maštala.

- Sve je onako kako sam zamislila. Imam sve pohvale za arhitekte. Bili smo predugo u procesu traženja placa za kuću, jer je to Nikolina želja otkako smo počeli da živimo zajedno, ali ja sam se iziričito tome protivila. Ipak, na kraju sam poželela, ali nismo uspeli da nađemo. Kako nismo imali uspeha na tom polju, odlučili smo da renoviramo stan, dok sam ja bila u devetom mesecu trudnoće.

U videu u nastavku teksta možete detaljnije pogledati kako je izledalo renoviranje Eninog stana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike