Princ od Vranje otkrio da li će ponovo na "Pesmu za Evroviziju '24"! Miljenik žena sprema iznenađenje: Postavili smo standarde

09.08.2023

08:30

0

Njemu je ovaj festival doneo veliku popularnost

Princ od Vranje otkrio da li će ponovo na "Pesmu za Evroviziju '24"! Miljenik žena sprema iznenađenje: Postavili smo standarde
Stefan Zdravković, Princ od Vranje - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Princ od Vranje privukao je veliku pažnju javnosti nakon učešća na festivalu "Pesma za Evroviziju '23", gde se prestavio pesmom "Cvet sa istoka". 

On je tada pobedio od strane publike, ali zbog glasova žirija je Luk Blek imao više poena, pa je on predstavljao Srbiju u Liverpulu i nije se baš proslavio. Princ sada otkriva da li ima plan da se prijavi i ove godine za takmičenje.

- Za sada nemamo pesmu sa kojom bismo se prijavili, iako ja imam želju i ne žurim - kaže Stefan za 24sedam i dodaje:

ATAImages/ M.M.
Stefan Zdravković, Princ od Vranje

- Čekam strpljivo momenat kada ćemo imati dobru pesmu i adekvatnu energiju da nadmašimo "Cvet sa istoka". Trenutno radimo na sledećoj pesmi i sav fokus nam je na tome.

Iako kaže da pesmu nema, mogućnost za takmičenje ne isključuje.

- S obzirom na to da konkurs otvoren nikad ranije, postoji mogućnost da se, do isteka roka, pojavi pesma sa kojom ćemo se prijaviti. No, svakako to ne bih činio ako ne možemo da nadmašimo prethodno, postavili smo određeni standard i ne bih dozvolio da to ode u bilo kom pravcu, osim kvalitetnijeg. 

ATAImages/Antonio Ahel
Stefan Zdravković, Princ od Vranje

Princu je ovo takmičenje donelo popularnost, nove pesme, poznanstva, pa se može reći da je zadovoljan onim što je dobio. 

S druge strane, Savo Perović je za naš portal istakao da mu učešće na pomenutom festivalu nije donelo ništa, što možete pročitati OVDE.

Podsetimo, konkurs za novu pesmu koja će predstavljati Srbiju na "Evroviziji" u Švedskoj je otvoren pre nekoliko dana i trajaće sve do 1. novembra. 

Ukoliko nijedna kompozicija ne bude ispunjavala potreban muzički kvalitet, RTS ima pravo samostalno da je izabere. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike