Savo Perović razočaran u "Pesmu za Evroviziju": Taj festival mi ništa nije doneo da bih se opet prijavio!

06.08.2023

08:45

0

On ima druge planove za svoju karijeru, a mišljenje o takmičenju mu se nije promenilo

Savo Perović razočaran u "Pesmu za Evroviziju": Taj festival mi ništa nije doneo da bih se opet prijavio!
Savo Perović - Copyright Instagram printscreen/savo_perovic_je.deriste

Srbija će, kao i do sada, učestovati na "Pesmi Evrovizije" koja se naredne godine održava u Švedskoj, pa je tako raspisan i konkurs za pesmu koja će nas predstavljati.

Kako konkurs traje do 1. novembra ove godine, nemoguće je već sada znati ko bi mogao da se prijavi, ali je sigurno da Savo Perović, koji je ove godine učestvovao na festivalu sa pesmom "Presidente", to neće učiniti.

ATAImages/Antonio Ahel
Savo Perović na PZE23

- Znam da je otvoren konkurs, ali ne planiram da se prijavim ove godine jer, iskreno, ništa mi taj festival nije doneo da bih se sada opet prijavio - kaže na početku Savo za 24sedam, ne isključujući mogućnost da se nekad, u budućnosti, ponovo takmiči:

- Možda nekad u budućnosti i to samo ako budem smatrao da imam dobru pesmu. Ali za sada sam izgubio interesovanje kada je u pitanju taj festival. 

Na pitanje da li je razočaran u organizaciju RTS i kako je sve na kraju u martu ove godine ispalo, Savo otkriva:

- Neću reći da sam razočaran u sve, pa da me neko shvati pogrešno i da mi to zameri. Bilo je stvari i ljudi koji su za svaku pohvalu, a opet, bilo je i nekih koji nam nisu izašli u susret kako je trebalo - kaže pevač i nastavlja:

- Ništa nije ispalo kako smo se dogovorili, organizacija nije bila dobra, nisu se dovoljno spremili. To sam mislio tada, to mislim i sada. Iz ove perspektive mislim da niko ništa nije dobio od takmičenja. Možda nismo bili dovoljno autentični ili su nam pesme bile bezveze? A možda je ipak bilo nešto treće (smeh).

 

 

Kako je i sam rekao, takmičenje ga ne interesuje, ali je na neke druge stvari i te kako fokusiran.

- Spremam veći projekat, to će biti iznenađenje. U pitanju je duet, ali ne želim još da otkrivam sa kim, biće to nešto potpuno drugačije od mene i nadam se da ćemo ga predstaviti pred kraj godine. A za 2024. tek imam velike planove - zaključio je Savo za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike