Baja Mali Knindža otkrio: Džeju sam pred smrt napisao dve pesme!

09.06.2023

21:10

0

On je otkrio i stihove pesme koju Ramadanovski nije uspeo da snimi

Baja Mali Knindža otkrio: Džeju sam pred smrt napisao dve pesme!
Baja Mali Knindža - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pripreme za muzički spektakl Baje Malog Knindže 24. juna na Tašmajdanu uveliko su u toku, a na koncertu će publika imati prilike da čuje hitove koji su obeležili karijeru popularnog pevača. 

Ono što mnogi ne znaju jeste da je većinu pesama Baja sam napisao, da je radio i za druge kolege, a sada je otkrio i koja mu je saradnja ostala neostvarena želja.

Antonio Ahel/ATAImages
Baja Mali Knindža

- Moja izdavačka kuća bila je na Dorćolu, vrata do vrata sa kućom u kojoj je rođen Džej, a i dalje čuvam kačket koji mi je poklonio. Ja sam mu pred smrt napisao dve pesme koje, nažalost, nije otpevao - prisetio se Baja u emisiji kod Milomira Marića a potom i otkrio tekst pesme koju je uradio za svog prijatelja:

- Ja lutam svetom od rođenja, i radim sve što se ne sme, al sam u duši ostao sanjar što peva tužne pesme. Glumim da sam čovek sretan, a duša mi tugu krije, ja sam samo glumac spretan, niko ne zna kako mi je - stihovi su pesme “Glumac”.

ATA Images/Stefan Tomašević
Džej Ramadanovski

Baja Mali Knindža koncert je trebalo da održi 27. maja, ali ga je pomerio zbog stravične tragedije u OŠ "Vladislav Ribnikar”.

- Ja sam možda pevač i umetnik ali sam pre i iznad svega otac šestoro dece i ne mogu ni da zamislim sav bol kroz koji prolaze oni kojima su deca stradala - započeo je pevač, pa nastavio:

- U znak poštovanja prema nedužnim životima koje smo izgubili, najmanje što sam mogao jeste da sačekam da prođe 40 dana od tragedije, pa smo uzeli prvi slobodan datum a to je 24. jun. Sve ostalo ostaje isto, Tašmajdan, 20 sati, publika i ja i pesme koje vole sve ove godine – rekao je ovim povodom Baja ranije, a karte kupljene za prvi datum i ostaju važeće i za novi koncert.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike