Dve godine od smrti Džeja Ramadanovskog: U suzama stigla i njegova bivša žena sa ćerkama (FOTO/VIDEO)

06.12.2022

10:36

0

Jedan buket crvenih ruža posebno je privukao pažnju

Dve godine od smrti Džeja Ramadanovskog: U suzama stigla i njegova bivša žena sa ćerkama (FOTO/VIDEO)
Pomen Džeju Ramadanovskom - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović ATAImages

Danas je održan dvogodišnji pomen Džeju Ramadanovskom, a na Novo groblje stigli su njegovi najmiliji - porodica i prijatelji.

24sedam/Katarina Mihajlović
Bivša žena Džeja Ramadanovskog

Andrijana Tomanić, Džejeva prijateljica, Acko Nazirović, Stevan Anđelković, kao i njegov kum Zoran Jagodić Rule, među prvima su stigli, te je deo u Aleji zaslužnih građana gde je sahranjen pevač, ispunjen cvećem. Jedan buket, ipak, privukao je najviše pažnje. Na crvenim ružama u obliku srca stajala je poruka:

24sedam/Katarina Mihajlović
Stevan Anđelković na Džejovom pomenu

- Prošle su dve godine, ali uspomene na tebe nikada neće proći. Nedostaješ svakog dana, sve više i više, zauvek u mom srcu.

Adil Maksutović, došao je na Novo gorblje sa suprugom i Džejevom ćerkom Anom, te su ostavili cveće i zapalili sveće, a i pevačeva bivša supruga Nada odala mu je počast sa ćerkom Marijom, koja se najpre oglasila emotivnim rečima na Instagramu uz očevu fotografiju:

- Dve godine kako si nas napustio tajko moj dragi! Mnogo nam nedostaješ, sve je teže i teže bez tebe! Ti si možda našao mir i spokoj ali mi još uvek nismo, uzaludno ga tražimo. Mnogo te voli tvoja porodica. Uradiću sve što mogu da budeš ponosan i da se jednog dana sretnemo i zagrlimo sa osmehom - napisala je ona.

Podsetimo, Džej je preminuo u 56. godini od srca. Njemu je tada pozlilo, a lekari Hitne pomoći pokušali su reanimaciju, ali mu nije bilo spasa. Iza sebe je ostavio brojne hitove, a najpoznatiji "Nedelja" kao da je bila i njegova sudbina, jer je umro baš na taj dan.

Šta je Stevan Anđelković rekao o pokojnom pevaču, pogledajte u video snimku ispod:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike