Nikolina Pišek više nikome ne ostaje dužna! Zbog komentara na ćerkin račun javno udarila: Koja vam je dijagnoza?

05.08.2023

18:49

0

Bezobrazluk više ne toleriše

Nikolina Pišek više nikome ne ostaje dužna! Zbog komentara na ćerkin račun javno udarila: Koja vam je dijagnoza?
Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Voditeljka Nikolina Pišek javno je, na svom nalogu na Instagramu, prozvala nepoznatu ženu koja je ostavila ružan komentar na račun njene ćerke. 

Nikolini je prekipelo i pitala se odakle nekoj ženi ideja da komentariše njeno dete, bez ikakve potrebe. 

- Ova devojčica je još kao beba uvek imala neku skroz čudnu facu... A izgled je na Nikolinu i njenu majku (pre operacija) - napisala je žena, koja je zgrozila sve komentarom.

Instagram screenshot / nikolina_pisek
Objava Nikoline Pišek

Nikolina je odlučila da joj odgovori na komentar, a zatim je objavila i njenu fotografiju kako bi njeni svi pratioci videli.

- Draga Jelena, (ironija i sarkazam, prevodim jer izgledate kao osoba kojoj treba prevod). Meni je želja videti vaš mozak, budući da imate potrebu komentarisati jednu savršeno normalnu i lepu (a meni najlepšu na svetu) devojčicu od osam godina. Na profilu njene majke. Koju vas niko nije naterao da pratite. Ne sećam se da sam vam zavrtala ruke iza leđa i čupala vam nokte terajući vas da me pratite. Ali vi to činite. Pritom mrzeći samu sebe zato što to činite. Koja vam je dijagnoza? - žustro je odgovorila Pišek, a zatim se oglasila i na svom storiju:

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolina Pišek

- I nemojte me, molim vas, niti iz najbolje namere ućutkavati, i govoriti mi da se ne treba osvrtati. Ne. Takve psihopate su trulež našeg društva, koja na naše ignorisanje rastu. Da zbog ove spodobe moja ili nečija devojčica pomisli da nije dovoljno dobra?

Nikolina je, inače, otkako je ostala bez supruga Vidoja Ristovića i prošla težak period sa svekrom Mišom Grofom, rešena u tome da svakog ko joj stane na žulj, bio poznat ili ne, pokaže gde mu je mesto.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike