Mislio sam da sam je ubio! Era Ojdanić o neprijatnosti sa Zoricom Brunclik: Vrag odneo šalu

16.07.2022

15:31

0

Iako je imao samo nameru da se našali sa koleginicom, sve je pošlo naopako

Mislio sam da sam je ubio! Era Ojdanić o neprijatnosti sa Zoricom Brunclik: Vrag odneo šalu
bruclik ojdanic - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kada govorimo o pevaču Andriji Eri Ojadaniću, on je uvek asocijacija na šalu i zabavu. Tokom svojih 55 godina karijere, pravio je brojne zavrzlame, a sa turneja i nastupa ima riznicu dogodovština koje se sa osmehom seća. 

Era se prisetio anegdote sa koleginicom Zoricom Brunclik, a za koju je u prvi mah mislio da se fatalno završila. 

- Bilo je to na nekoj velikoj turneji 1984. godine - priseća se Ojdanić i nastavlja priču:

ATAImages/ A.A.
 

 

- Hteo sam da uplašim Lepu Lukić jer je ona plašljiva kao zec. Čekao sam je da se vrati sa bine i sakrio se u mrak. Čujem ja štiklice kako udaraju i pomislim da ide Lepa. Dođe ona do mene ja je rukama uhvatim za noge. Žena vrisne i pade na pod, a čuo se neki čudan zvuk kao da se sve porazbijalo. Uplašim se ja i vidim da je to Zorica Brunclik koja imala neku dugu haljinu od metala. Mislio sam da sam je ubio! Tada je bila sa Ljubom Kešeljem u braku i ja odem odmah do njega kažem da je Zorici pozlilo i sve priznam kako je bilo i da sam ja kriv - rekao je Era u emisiji „Milizam“.

Kada je shvatio da je zabrljao, sve je priznao, a zbog ove neslane šale, Brunclikova je doživela traumu. Kako bi se osvetila kolegi, rešila je i ona da uzvrati udarac, te ga je nasamarila i osramotila pred čitavim autobusom kolega. 

ATAImages/ A.A.
Zorica Brunclik

 

 

- Dan, dva posle ponudi mene Zorica čokoladicama. Uzmem ja jednu kockicu, ali ona navalila da uzmem dve. Pojedem ja to i odem na kraj autobusa da malo dremnem. Kad počne nešto da mi kulja u stomaku, kulja, kulja, ne znam šta je?! Razmišljam šta sam sve jeo i sve je bilo u redu. Kad je vrag odneo šalu, ja brzo do vozača, on zaustavi autobus, ja izađem... Tu se desilo sranje, a ceo autobus je gledao u mene. Tako mi se Zorica osvetila - kroz smeh je ispričao je Era.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike