Ojdanić se sa setom prisetio pokojne supruge: Na njenom grobu sam se zakleo da se nikad neću oženiti

26.09.2021

17:35

0

Autor: Marija Mitić

Pevač je govorio i o ćerki koja je, kako kaže, 80 procenata invalid

Ojdanić se sa setom prisetio pokojne supruge: Na njenom grobu sam se zakleo da se nikad neću oženiti
Copyright ATAImages/ A.A.

Era Ojdanić prisetio se svoje pokojne supruge Ljupke i trenutka kada su se upoznali. Ljupka i Era zajedno su proveli četiri decenije i dobili troje dece.

- Ona je bila harmonikašica, upoznali smo kad je imala 16-17 godina, ja sam bio tri godine stariji. Upoznali smo se u Stepojevcu na Gospojinu, počeli smo da radimo zajedno, da sviramo, oženio sam je i nisam pogrešio, iskren da budem. To je bila prava žena, prava majka, snajka... Prava domaćica. Ja otputujem u daleku Australiju, Ameriku... Ja ne razmišljam o domaćinstvu, o motelu... Sve moje kolege i koleginice za vreme mog boravka na turnejama, kad svrate, niko nije izašao dok nije popio kafu ili piće, sve moje kolege je ispoštovala. Zato sam se ja zakleo na njenom grobu da se nikad neću oženiti. Treba, naravno, da imam nekog pored sebe, ali nikad neću moći da nađem neku ženu kao što je bila moja Ljupka. A i ne bih voleo da mi neko unakazi život i da nekome polažem račune u ovo malo života što mi je ostalo. Mnogo mi nedostaje. Ona je sve radila po imanju, sve je to meni palo na leđa, ali ovo je jedna baterija koja me puni, ništa mi nije teško da uradim – priča Era u jednom dahu u emisiji "Premijera Vikend specijal", pa se dotiče mogućnosti stupanja u novi brak.

Printscreen RTVPink
 

- Bilo je mnogo ponuda za brak, ne kažem da su sve žene iste, ali u principu sve vole dobar provod i da budu skockane, da su za ljubav... Teško je naći pravu domaćicu koja može da mi pomaže oko svega. Što se tiče domaćinstva, ja mogu da zamenim i ženu i muškarca, znam sve, ali ljubav je ljubav. Sve za ljubav – našalio se pevač, pa otkrio da nije slobodan.

- Možda sam se sada malo primirio. Imam tu neku vezu, ta žena me je malo primirila, spustila me... Ona nije u blizini, oko 150 kilometra je udaljena od mog domaćinstva, ali vredi to sačekati. Bio sam nestašan momak, ali ona me je dosta smirila – kaže Era u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Printscreen RTVPink
 

Kako je u medijima trenutno aktuelna tema u vezi njegove ćerke, koja je, kako Era kaže, 80 procenata invalid, pevač je ispričao priču i o njenom životu.

- Rođena je '68. godine u porodilištu, babice su joj oštetile nerv koji vrši komunikaciju govora. Hvala Bogu kad je ona meni živa i zdrava, ona normalno funkcioniše po kući, pomaže mi u svemu, opere, završava sve poslove, u dvorištu, sve... Ima ona tu govornu manu, ali ja nju sve razumem, ipak smo mi zajedno godinama ovde. Ona mi je na prvom mestu, čuvam je, pazim je, eto, nas dvoje sjajno funckionišemo – priča on, pa dodaje:

- Njeno detinjstvo nije bilo nimalo lako, uvek je morao neko biti uz nju. Nije išla u školu, jer ima veliki procenat nesposobnosti, nije bila za školu, ali je kod kuće naučila sve što treba za život, kućne poslove, sve zna da odradi – zaključio je Odjanić.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike