Sin Elene Karaman iz štale - na fakultet! Ispisala ga iz škole, šokirala javnost, a sad slavi njegov uspeh! (FOTO)

01.08.2023

12:50

1

Potez poznatih roditelja naišao je na strašne osude

Sin Elene Karaman iz štale - na fakultet! Ispisala ga iz škole, šokirala javnost, a sad slavi njegov uspeh! (FOTO)
Elena Karaman i Jugoslav Karić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Elena Karaman pohvalila se u okviru svojih Instagram „storija" kako su ona i Jugoslav Karić, u stvari, „obavili izuzetno dobar posao" - jer je njihov naslednik Simon upisao fakultet. 

- Moja ljubav. Budući reditelj... Završili smo školu, upisali režiju. Kad kažem „mi", zapravo mislim on. Svojatam malo njegovu genijalnost - poručila je ona na pomenutoj društvenoj mreži kao što bi i većina majki, a zatim je dodala:

- Dobar smo posao odradili - te tagovala Jugoslava. 

Na ovaj način, međutim, iznova je iznenadila čitavu javnost, jer je malo onih koji su se nadali baš ovakvom sledu događaja. 

Naime, Elena se zajedno s Karićem svojevremeno našla na ozbiljnoj meti pošto je odlučila da Simona „povuče" iz škole i preusmeri ga na kućno vaspitanje. Odluka za „zelenu školu" bila je doneta i pre, a baka i deda momka podržali su sve „i na sva zvona" pošto su videli prve, dobre rezultate. 

- Tako smo srećni i ponosni što smo deo ove inspirativne zajednice. Prošle godine smo započeli ovu neverovatnu avanturu i ušli u najzeleniju školu na Zemlji... Uz visoke akademske standarde, škola se takođe fokusira na održivost i kreativnost u okviru svog nastavnog plana i programa. Nema ocene do srednje škole: „Mi ne pravimo robote od dece", kako mi je jednom rekao neverovatni Pak Sal, direktor škole. „Želimo da budu kreativni"... Želim da sva deca na ovoj neverovatnoj planeti imaju mogućnost da rastu i uče u takvom okruženju - pisala je Elena onda na Instagramu, objašnjavajući kako je došlo do baš ovakve odluke.

Učio u štali, šumi, kraj vatre...

- Obrazovanje kod kuće je najbolja odluka koju sam ikad donela. Umesto da sedi satima u školskim klupama, naša učionica je tamo gde smo mi, u štali, u šumi, kraj vatre sa domorocima. Postoji li šta bolje od mogućnosti da budete divlji i slobodni, da vas odgajaju da budete ono što zaista jeste - isticala je ona, koja danas sa ponosom slavi uspeh sina.

Simon Karić, Instagram screenshot / elenakaraman.essence
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike