Elena i Jugoslav ponovo zajedno! Karići na okupu, imaju poseban razlog za to (FOTO)

16.06.2023

16:11

0

Ona je objavila niz porodičnih fotografija i pokazala da i posle razvoda odlično funkcionišu

Elena i Jugoslav ponovo zajedno! Karići na okupu, imaju poseban razlog za to (FOTO)
Elena Karaman i Jugoslav Karić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Elena Karaman i Jugoslav Karić stavili su tačku na svoj brak pre nekoliko godina, ali zbog dece održavaju korektan odnos. Ipak, retki su trenuci kada se zajedno pojavljuju javno. 

Bivši supružnici su sada napravili presedan, a razlog tome je matura njihovog sina Simona koja je spojila celu porodicu, a Elena je objavila nekoliko srećnih porodičnih fotografija koje su napravili kao uspomenu. 

Ponosni roditelji su došli da isprate dodelu diploma maturantima jedne privatne srednje škole, koju je pohađao njihov sin. Osim Elene i Jugoslava, tu su bili i baka Verica Rakočević, deka Dragomir i stric, po kojem je inače, maturant i dobio ime. 

Sve to je ispratio i njegov stariji brat Mateja Drašković, kojeg je Elena dobila tokom vanbračne zajednice s biznismenom Andrijom Draškovićem, dok najstariji Luka, kojeg ima s Peđom Mijatovićem nije bio tu jer živi u Americi.

 

Simon je završio srednju školu u Beogradu, mada su njegova majka u jednom periodu njegovog odrastanja odlučila da se on školuje kod kuće.

Oni su želeli da njihov sin vreme provodi u prirodi i upiše "zelenu školu", a njegovi baka Hafa i deda Dragomir su to podržali.

- Kao prvo, bravo za našu dragu dobru snajku, a Simonovu mamu Elenu koja je našla i prepoznala pravu školu za našeg unuka Simona. Naš unuk Simon od sledeće godine kreće u gimnaziju. Čestitke od mene i dede, ponosni smo na tebe naše pametno unuče. Ti si naš genije, volimo te. Babica Hafica i deda Dragan - napisala je uz svoj post Simonova baka Hafa.

Elena je svojevremeno odluku o školovanju sina prokomentarisala na sledeći način: 

- Obrazovanje kod kuće je najbolja odluka koju sam ikad donela. Umesto da sedi satima u školskim klupama, naša učionica je tamo gde smo mi - u štali, u šumi, kraj vatre sa domorocima. Postoji li šta bolje od mogućnosti da budete divlji i slobodni, da vas odgajaju da budete ono što zaista jeste.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike