„Renoviranje počinje u septembru!" Elena Karaman pokazala imanje u Francuskoj: Biće ovo dragulj među poljima lavande i vinograda! (FOTO)

31.07.2023

16:55

0

Otkrila je i šta uvek radi pre nego što započne bilo kakav novi projekat

„Renoviranje počinje u septembru!" Elena Karaman pokazala imanje u Francuskoj: Biće ovo dragulj među poljima lavande i vinograda! (FOTO)
Elena Karaman - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Elena Karaman, dizajnerka enterijera i ćerka modne kreatorke Verice Rakočević, prošetala je velelepnim imanjem u Francuskoj, te pokazala u okviru svojih „storija" kako planira da ga „dotera" po svojoj želji i meri. Pošto je pazarila kuću u Provansi, prenose domaći mediji, brzo je obavila i nekoliko svojih rituala ne bi li „opipala enmergiju zemlje" i tako spoznala na koji način može najbolje da joj priđe.

Renoviranje, prema njenim rečima, starovaće u septembru, a ona ne krije koliko je raduje proijekat koji je pred njom.

- Ovako obično počinje svaki novi projekat. Šetnja kroz imanje, upoznavanje sa pulsom zemlje, frekvencijom u potrazi za glavnim energetskim vorteksom koji nazivam „srce" zemlje - pisala je Elena, pa nastavila:

- Renoviranja počinje u septembru. Projekat je završen. U Provansi se živi sporo i lagano. Na svaki predračun se čeka i po par nedelja, ali biće ovo mali dragulj među poljima lavande i vinograda. Nazvali smo ga Polje tajni.

U idućim pričama je dodala:

Elena Karaman, ATAImages/ A.A.
 

- Nekoliko vekova stara štala. Već je vidim kao mali hram, mesto za radionice, „hilinge", predavanja, ceremonije i male ženske rituale... Staro drvo, izuzetne mudrosti i ženske predačke energije. Poprimilo Yoni oblik. Na sanskritu Yoni znači ženski polni organ i bukvalan prevod mu je sveti hram. Već vidim mali oltar pored za darove mama Gaji i svim onim nevidljivim bićima sa kojima ćemo deliti ovaj prostor - objašnjavala je ona.

- Zatim, osluškivanje i povezivanje sa energijama prostora, značajan deo pripreme za energetsko čišćenje i poravnanje koje prethodi svakom mom projektu i radu na enterijeru - zaključila je Elena, a sve to možete pogledati u galeriji koja sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike