Koko Li sahranjena tri nedelje posle samoubistva: Stotine fanova okružilo kapelu i plače za pevačicom (FOTO)

31.07.2023

19:50

0

Tamošnja javnost još uvek je u šoku zbog svega što se desilo

Koko Li sahranjena tri nedelje posle samoubistva: Stotine fanova okružilo kapelu i plače za pevačicom (FOTO)
Koko Li - Copyright Profimedia

Pevačica Koko Li podigla je ruku na sebe i preminula 5. jula. Zbog autopsije koja je potrajala, sahranjena je 30. ovog meseca, u rodnom Honkongu.

Članovi porodice, brojni prijatelji, poznate ličnosti poput Elve Hsjao, te Dženi Ceng, uputili su joj poslednje zbogom. Oko 1.000 fanova, takođe, opkolilo je bilo kapelu, pa je u suzama ispratilo na večni počinak.

Sahrana Koko Li, Profimedia
 

Ona je, inače, bila otvorena za javnost tek pošto su se najbliži oprostili od pevačice, prenose strani mediji. Malo je bilo onih koje nije slomio prizor kovčega prekrivenog ljubičastim i rozim cvećem.

Sahrana Koko Li, Profimedia
 

Podsetimo, Koko se lavovski borila s depresijom, ali u svojoj bici nije pobedila, što je šokiralo tamošnju javnost. I ranije je pokušala da oduzme sebi život, pa je bila hitno hospitalizovana. Kada je izašla iz bolnice, kratko je boravila kod sestre.

Iduća vest o njoj bila je smrt, zbog koje se u Kini podigla ogromna prašina. Ujedno, pokrenula je i brojna pitanja kako bi se podigla svest ljudi o depresiji i mentalnim bolestima uopšte. Oznake kao što su „koliko vam je depresija blizu“ i „simptomi depresije“ su u trendu na različitim, tamo popularnim onlajn platformama.

Sahrana Koko Li, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike