Isplivalo Tvičovo oproštajno pismo: Drama oko di-džeja iz „Elen šoua" nastala tačno tri dana pred njegovu godišnjicu braka?

16.12.2022

17:21

0

Supruzi ništa nije bilo jasno pošto je pred tako važan datum bio nestao bez traga

Isplivalo Tvičovo oproštajno pismo: Drama oko di-džeja iz „Elen šoua" nastala tačno tri dana pred njegovu godišnjicu braka?
Stiven Bos - Copyright Profimedia

Stiven Bos, poznatiji kao Tvič iz šoua koji je vodila Elen Dedženeres, pre nekoliko dana je pronađen mrtav u jednom hotelu u Los Anđelesu. U jeku priča o njegovom samoubistvu koje je i brojne poznate ličnosti ostavilo bez reči, isplivala je i poruka koju je ostavio malo pre nego što je podigao ruku na sebe.

U toj oproštajnoj poruci, Tvič se navodno dotakao brojnih problema iz prošlosti s kojima, po svemu sudeći, nikada nije prestao da se bori, prenosi „TMZ". Policija je istakla da su u pitanju „razni izazovi slavnog Tviča", ali konkretni detalji za javnost nisu objavljeni.

Takođe, pročulo se i kako je Bos prebacio svoj mobilni telefon na režim rada u avionu pre strašnog čina, kako niko ne bi mogao da ga dobije.

Godišnjica braka

Prema izveštajima, navodi se dalje, on je otišao u „Oak Tree Inn" u ponedeljak, oko 10.30 sati. Idućeg dana, pronađen je u kupatilu, mrtav.

Prethodno, njegova supruga se požalila nadležnima kako ga nema i da joj je to veoma čudno, jer je za tri dana trebalo da slave godišnjicu braka. Nikako nije mogla da razume šta se dešava i kako je tako samo „nestao sa lica zemlje". Usledio je, međutim, poziv iz Hitne o drami koja se odvila u hotelu.

Tamošnja spremačica bila je pronašla Tviča, kom je kasnije, navodi se, konstatovana prostrelna rana na glavi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike