„Uz ovog čoveka i tu pesmu je sve počelo!" Saška Veselinov i Đorđe Đoković slave dve godine ljubavi (FOTO)

31.07.2023

18:05

0

Par se odlično proveo na nastupu čuvenog pevača

„Uz ovog čoveka i tu pesmu je sve počelo!" Saška Veselinov i Đorđe Đoković slave dve godine ljubavi (FOTO)
Saška Veselinov i Đorđe Đoković - Copyright ATAImages/M. M.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković jedan su od javnosti omiljenih poznatih parova. Njihovu svadbu, a onda i osnivanje porodice, gotovo da nema ko nije ispratio.

Sin Aleksandar prava je kruna njihove velike ljubavi, koju ne propuštaju da proslave, posebno kada im se za to ukaže prilika. Ovoga puta, kako je Saška otkrila na svom Instagramu, u pitanju je godišnjica njihove veze koja postaje sve jača, iz dana u dan.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković, Instagram screenshot / saskaveselinov
 

- Baš je uz ovog čoveka i istu pesmu naša veza otpočela. Sutra slavimo dve godine - poručila je ona na pomenutoj društvenoj mreži, uz romantični snimak s nastupa Zdravka Čolića na crnogorskom primorju protekle večeri, gde i oni borave.

Čola je u tom momentu izvodio pesmu „Krasiva".

- Pesma sa albuma „Okano“. Ostavili smo ime „Krasiva“ iz originalne ruske pesme. Krasiva znači lepa, Krasiva je ruska lepotica koja je došla u jedno selo preko zime, tu je zavela ljude i kad se otopio sneg ona je nestala. Tako kaže legenda... - objasnio je za domaće medije svojevremeno Zdravko, govoreći o tajnama koje se kriju iza izvesnih naslova njegovih numera.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković na Čolinom koncertu, Instagram screenshot / saskaveselinov
 

„Krasiva, dobro došla si u život moj, Krasiva, već je krenuo led. Evo, pucaću triput u vazduh, neka pitaju gde se to slavi, uđi, takav je red. Krasiva, dobro došla si u život moj, Krasiva, za još godina sto. Evo, pucaću triput u vazduh, samo jedno će puknuti jače, moje srce je to", glasi njen refren, koji je sinoć mladu gospođu Đoković i njenog izabranika zasigurno posebno ganuo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike