Prve Saškine fotografije sa sinom Aleksandrom! Voditeljka otkrila i detalje svoje trudnoće: Bila sam se ugojila oko 20 kilograma! (FOTO)

14.05.2023

09:25

1

Emotivni prizor mnoge je raznežio

Prve Saškine fotografije sa sinom Aleksandrom! Voditeljka otkrila i detalje svoje trudnoće: Bila sam se ugojila oko 20 kilograma! (FOTO)
Saška Veselinov Đoković - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Saška Veselinov i Đorđe Đoković maksimalno uživaju u ulozi roditelja. Sin Aleksandar sam je centar njihovog sveta, a poznata mama gotovo da se i ne odvaja od svog naslednika.

- Mama i sin - kratko je potpisala ona svoje prve objave sa mališanom, pa zasigurno pobrala i brojne simpatije svojih fanova na društvenoj mreži Instagram.

U okviru „storija", takođe, „izbacila je kutiju" za pitanja publike, pa se onda odgovarajući na ista dotakla i raznih do sada nepoznatih detalja svoje trudnoće. Objasnila je kako se u drugom stanju bila ugojila oko 20, a pošto se porodila - izgubila je petnaestak kilograma. U njenom slučaju, zadržavanje vode je bio problem, pa u narednom periodu planira da se pozabavi time i otkrije uzrok, jer joj se isto dešavalo i ranije.

- Ja sam u trudnoći dobila oko 20 kilograma. Hranila sam se zdravo do devetog meseca. Poslednjih nedelja sam imala ogroman apetit i jela sve pred sobom, bez kontrole. Trenirala sam četiri, pet puta nedeljno do kraja. Samo ću reći da me je Đole vozio 22. marta u osam sati na trening, a nakon toga u bolnicu da bih se popodne porodila - nasmejala se ona.

Zatim, ispričala je kako se „bore" s grčevima malog Aleksandra, pa i šta je on u horoskopu, što vas sve čeka u galeriji koja sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike