Jelena i Saška kao Kejt i Megan: Snajke Đokovića i kraljevske porodice imaju sve sličnosti, osim jedne! (FOTO)

12.01.2022

07:45

1

Gde god da se pojave privlače veliku pažnju. Javnost ništa ne propušta kada su one u pitanju, do najsitnijih detalja

Jelena i Saška kao Kejt i Megan: Snajke Đokovića i kraljevske porodice imaju sve sličnosti, osim jedne! (FOTO)
njih4 - Copyright ATAImages/ Profimedia

Otkako se pročulo da je mlađi brat „kralja" tenisa, Đorđe Đoković, u srećnoj vezi sa voditeljkom Saškom Veselinov, još mnogi detalji iz života lepe plavuše isplivali su u javnost. Publika je, kako vreme odmiče, upoznaje sve više, kao što je nekada Jelenu Đoković, s kojom je teniser svio porodično gnezdo u Monte Karlu i dobio naslednike Taru i Stefana.

Jelena i Novak Đoković Foto: Marko Metlas/MN Press
 

Dok veliki broj ljudi željno iščekuje susret ili javno pojavljivanje braće sa svojim izabranicama, nismo mogli a da ne primetimo da se trenutno nalaze u situaciji bliskoj britanskoj kraljevskoj porodici. Ovoliku pažnju, naime, takođe umeju da izmame i princeza Kejt Midlton, kao i Megan Markl, supruga princa Harija.

Kejt Midlton i Megan Markl Profimedia
 

Jelena kao Kejt, Saška kao Megan

Kao i tamošnja princeza, gospođa Đoković veoma je poznata po svom humanitarnom radu, privrženosti porodici, ali pre svega - kao supruga starijeg brata (u princezinom slučaju, Vilijamova).

Jelena je u nekoliko navrata pokazala da je krasi skromnost. Nikada se nije pojavljivala u ekstravagantnim toaletama zarad poena, kao što i Ketrin ume da ponovi stajling ukoliko događaj na koji ide zahteva eleganciju.

Jelena i Novak Đoković na crvenom tepihu Profimedia
 

I Jelena i princeza Kejt dolaze iz dobrih porodica, pohađale su jednako dobre škole, a u trenutku kada je Midltonova upoznala Megan, imala je dvoje dece - koliko Noletova supruga ima sada, kada je Saška ušla u njihove živote.

 

 

Voditeljku i nekadašnju glumicu, Megan, upravo spaja to što imaju iskustva s medijima. Devojka mlađeg Đokovića je voditeljka Arene sporta, bila je i deo Red TV-a, a pored brojnih uspeha u svetu novinarstva, ona ima i zvanje influenserke, kao i nekoliko titula za misicu sveta.

Saška s porodicom Đoković na protestu povodom drame u Melburnu ATAImages/Antonio Ahel
 

Megan je, pre udaje, bila poznata glumica, uglavnom zbog uloge Rejčel Zejn („Suits"), vodila je „lajfstajl" blog koji je nosio naziv „The Tig" pa i važila za veliku influenserku koja je bila i te kako aktivna na svom Instagram profilu.

Takođe, zbog pojavljivanja na crvenim tepisima kako filmskih premijera tako i većih dešavanja u Holivudu - uvek je bila stilizovana od glave do pete po najnovijoj modi.

Megan Markl Profimedia
 

„Gradske cure"

Pošto živi i radi u Beogradu, Saška je domaćoj publici daleko pristupačnija od Jelene, koja rado dolazi kući kad joj se za to ukaže prilika (što zbog porodičnih dešavanja, a s druge strane i poslovnih obaveza).

Megan je, pre udaje za Harija (a posle čuvenog „Megzita") tamošnjim fanovima bila takođe pristupačnija, zbog raznih pre svega televizijskih pojavljivanja. Učestvovala je u raznim političkim, humanitarnim pokretima, razgovarala o društvenim temama, kao što jedna novinarka Saškinog kalibra zasigurno radi.

Prva miljenica

Narod je tamo, ali i u celom svetu, najpre zavoleo Kejt, kao i Jelenu i teško će im bilo ko oteti to „zvanje" - miljenice. Od toga kako se oblače, ponašaju u javnosti, žive, čime vole da se hrane, kako se odmaraju i kako odgajaju decu... Mnogo je žena koje ih u svakoj od ovih stavki kopiraju.

Sa druge strane, Saška i Megan takođe su uzori mladima. Svaka se izdvaja na svoj način, ima šta da pruži, a to se i te kako ceni - ali i integriše u svakodnevicu prosečne devojke ili žene.

Ljubavna priča

Jelena i Novak su se upoznali i zavoleli mladi, baš kao Kejt i Vilijam. Njihova venčanja nema ko nije ispratio, a onda i rođenje njihove dece.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

To kako se razvija veza Saške i Đorđa sada je svakako u fokusu.

Jedino što je, za razliku od Megan, ona već sada lepo privaćena u porodici Đoković. Megan se dugo mučila na tom polju, kako je kasnije i javno priznala.

- Mnogo mi je drago što sam sa njima, što sam upoznala Đoleta, mislim da je to velika sudbina kada smo on i ja u pitanju. Što se tiče porodice, stvano su me lepo prihvatili, bukvalno sam ih sve upoznala jako brzo. Generalno, naša veza je išla brzim tokom. I moji roditelji su upoznali Đoleta, negujemo prave vrednosti - izjavila je u ekskluzivnom intervjuu za 24sedam Saška Veselinov.

24sedam/Instagram_saskaveselinov/Antonio Ahel/ATA Images
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike