Ceca progovorila o ćerkinoj veridbi: Objasnila što ni suzu radosnicu nije pustila, pa otkrila da li će Anastasija uzeti Nemanjino prezime!

30.07.2023

19:15

0

Pevačica „puca" od radosti što joj se naslednica sprema za udaju

Ceca progovorila o ćerkinoj veridbi: Objasnila što ni suzu radosnicu nije pustila, pa otkrila da li će Anastasija uzeti Nemanjino prezime!
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj nedavno su obavestili javnost da su rešili da svoju vezu „podignu na viši nivo", pa „prošetaju do oltara". Iako su video s veridbe na svojim Instagramima objavili tek pre neki dan, sam čin odvio se oko mesec dana ranije, tokom odmora na Ibici.

Poznata majka Ražnatovićeve, pevačica Ceca, svakako je jedna od najsrećnijih zbog ovoga. Ipak, kako je otkrila za jedne domaće medije, nije čak ni suzu radosnicu pustila kada je saznala šta se dogodilo, a evo i zašto.

 

 

- Nije bilo suza. Ja na te stvari ne plačem, čak ni radosnice. Jedsnostavno, samo se radujem. To je bio intimni čin, između njih dvoje, ja sam gledala preko videa - za „Telegraf" je otkrila ona, koja se trenutno priprema za nastup u Ulcinju, gde se do sada još nijednom nije latila mikrofona.

Upitana zatim da li će njena naslednica uzeti fudbalerovo prezime, Gudelj, odgovorila je:

- Po srpskim običajima, tako bi i trebalo. I ja sam uzela prezime od mog muža, što ne bi uzela i ona? To je potpuno okej, ja to podržavam.

Ceca Ražnatović, 24sedam/D. B.
 

Podsetimo, pre nego što je stupila u brak sa sada pokojnim Željkom Ražnatovićem Arkanom, Cecino prezime glasilo je Veličković. I u javnosti je s istim i te kako bila poznata, a promena nije značajno uticala na njenu karijeru. Šta više, sve je to samo nastavilo uzlaznom putanjom.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike