Olivera Balašević je snaju znala i pre nego što se ona zaljubila u njenog sina: Hit detalj iz prošlosti poznatog para!

30.07.2023

20:05

0

Još onda joj je rekla da bi mogla da bude izabranica njenog naslednika i ne znajući - da je upravo to i čeka

Olivera Balašević je snaju znala i pre nego što se ona zaljubila u njenog sina: Hit detalj iz prošlosti poznatog para!
Olivera Balašević - Copyright Youtube screenshot / RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Aleksa Balašević, sin pokojnog Đorđa Balaševića, dok nije upoznao današnju suprugu i majku svog deteta, Nikolinu, prema sopstvenom priznanju - nije osećao duhovnu stabilnost. Par trenutno boravi u Sloveniji, on Maribor naziva svojim domom, a ništa od toga se verovatno ne bi ni desilo da svoju sreću i snagu nije pronašao kraj svoje izabranice, pa udruženim snagama sa njom nastavio svoj život.

Međutim, malo je onih koji znaju da je Nikolinu, od svih Balaševića, najpre upoznala njegova majka Olivera.

 

 

Tokom izvesnog televizijskog gostovanja jednom prilikom Olja je ispričala kako joj je, pošto ju je upoznala, još i rekla da bi mogla da joj bude snaja - i ne znajući da je upravo to i čeka.

- Verovatno sam se u tom trenutku tako samo našalila. Jedna mama mi je prišla na ulici i zamolila me da se slikam sa njenom ćerkom, jer ona i njene drugarice često pričaju o meni. Ja sam prišla toj jednoj prelepoj devojčici i, da bih joj ublažila nervozu, pitala sam je kako se zove i koliko godina ima i, ona mi je odgovorila da se zove Nikolina i da ima 17 godina i ja sam joj rekla: „Pa ti bi, dušo, mogla da budeš moja snaja" - prisećala se Olivera u emisiji „Agape", a onda otkrila i da je kasnije, pošto ju je sin upoznao s devojkom, uopšte nije prepoznala.

„Pokazala mi je fotografiju..."

- I, kasnije, kada je Aleksa hteo da nas upozna sa devojkom, ja je nisam prepoznala, ali kada je ta veza postala ozbiljna, ona se odvažila i pokazala mi je sliku i rekla: „Ja sam, znate, ona devojčica koja je htela da se upozna sa Vama" - pamti i dalje ona.

Promenila mi je život iz korena

Aleksa Balašević, Printscreen, Jutarnji pogram Happy TV
 

Mlađi Balašević, pak, govoreći svojevremeno o svojoj izabranici za „Story", istakao kako je Nikolina njegov život promenila iz korena.

– Dok nju nisam upoznao, nisam bio toliko duhovno stabilan. Mislio sam da je dovoljno što imam grčko ime, što je moj pradeda slavio za vreme komunizma otvorenih prozora i što se pomolim pred spavanje. Postio sam danima, ali posle mamurluka. Radio sam stvari koje nisam smeo. Sve se promenilo kad sam sreo Nikanu. Bila je nevina, preobrazovana, postila je, pomagala starijima, umivala se na Cveće i nije pila alkohol. Nije imala neprijatelje. Tada sam počeo da se osećam još jačim, jer pored sebe imam osobu koja sa mnom ide u borbu, na hodočašće u nemirnu Palestinu, ali i na Bahame – objašnjavao je on, pa dodao kako bi voleo i da ima jednako sreće kada je pronalazak ljubavi za ceo život u pitanju kao što su imali i njegovi roditelji.

– Ljubav mog Đoleta i Olje je jedinstvena. To ne postoji nigde na svetu. Mama me savetuje da i mi budemo jedinstveni. Uvek ima šanse za dobre i nebeske ljude. A Nikana i ja smo baš takvi, potpuno drugačiji od drugih – zaključio je onda Aleksa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike