Doček za unuku kao iz bajke! Olivera Balašević joj posula put do kuće laticama ruže! (FOTO)

26.08.2022

10:00

0

Autor: Marija Mitić

Ćerkica Alekse i Nikoline Balašević juče je dovedena iz porodilišta

Doček za unuku kao iz bajke! Olivera Balašević joj posula put do kuće laticama ruže! (FOTO)
Copyright Olivera Balašević /Printscreen/Instagram

Aleksa Balašević i njegova supruga Nikolina su 22. avgusta postali roditelji ćerkice kojoj su dali ime Vera. Prinova je usrećila čitavu porodicu Balašević, a unuki se posebno raduje baka Olivera, koja je za nju pripremila poseban doček.

Naime, kada je juče Nikolina sa bebom napustila porodilište u Novom Sadu i uputila se u porodičnu kuću Balaševića, Olivera je njih i sina dočekala na nesvakidašnji način. Put im je posula laticama ruža, a sve je ovekovečila kamerom i potom objavila na svom Instagram nalogu.

 - Izlomiću svo to trnje za vas tri, kako bi vam put kroz život bio posut samo laticama od ruža - Oliverina je poruka trima unukama - tek rođenoj Veri, kao i Jovaninim ćerkama Petri i Simoni.

Ono što je posebno raznežilo čitav region jeste simbolična numera koja ide u pozadini video zapisa - jedna od najlepših pesama Đoleta Balaševića, "Neki novi klinci".

Radosnu baku koja posipa put laticama cveća uslikala je i snaja, oduševljena prizorom koji je ugledala.

Podsetimo, samo dan nakon što je postao tata, Aleksa Balašević se dirljivom porukom i fotografijom oglasio na Instagramu.

- Vera Balašević, dete neba. Vera koja voli sve, Vera koja ujedinjuje sve, Vera koja pobeđuje sve. Vera koja stvara mir. Vera koja nas spasava, Vera koja nas čini nepobedivim. 22.08.2022 - napisao je Aleksa i objavio fotografiju u sa tek rođenom ćerkom. 

 

 

- Hvala ti Bože za njen miran, prirodan i najlepši dolazak na ovaj svet - dodao je Balašević. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike