Aleksa Balašević se zakleo na večnu ljubav pred Bogom! Ekskluzivne fotografije i izjava samo dan nakon venčanja (FOTO)

17.06.2022

12:14

12

Oni su se juče venčali u Hramu Svetog Save, a u razgovoru za 24sedam je otkrio detalje ceremonije

Aleksa Balašević se zakleo na večnu ljubav pred Bogom! Ekskluzivne fotografije i izjava samo dan nakon venčanja (FOTO)
aleksa-balasevic-1 vencanje copy - Copyright Jelena Ćalasan

Aleksa Balašević, sin legendarnog Đorđa Balaševića i Olivere Balašević, juče se zavetovao na večnu ljubav svojoj izabranici Nikolini, sa kojom čeka bebu. 

Čin venčanja u Hramu Svetog Save obavio je patrijarh Porfirije, a za 24sedam je Aleksa sumirao utiske, te otkrio koliko mu je bilo važno da se venčaju pred Bogom.

- Mnogi koji žele da veruju, a nesigurni su, postave pitanje sebi, drugima... "Kako da verujem u Boga kog ne vidim?". Pa ni slep čovek ne vidi Sunce, ali ga oseća. Srećan i blagosloven brak i porodica su jedan od najsigurnijih načina kako da imate kontakt sa Gospodom. Kada svog životnog saputnika upoznamo i sigurni smo da je to onaj kog nam je nebo poslalo, kada osnujemo porodicu, saznamo da nam stižu deca neba, tada moramo biti svesni da smo sasvim sigurno (I više neg' dovoljno, što bi salajački paori rekli), upoznali Boga - priča Aleksa za 24sedam i nastavlja:

- Brak danas mnogima predstavlja neku obavezu, nešto što nameće "većina", što nameću godine, neke vrste dokaza da ste kao odrasli, samostalni, zreli. Ne svesni da je to u stvari jedan ispit koji kontroliše on, direktan kontakt sa Bogom. Hvala svima na najlepšim porukama, čuvaj Bože Srbiju, ovaj deo sveta pa i ovaj ceo svet. Hvala ti Bože za patrijarha Porfirija, našeg najsigurnijeg pastira i čuvara.

Podsetimo, Aleksa je prethodno sa verenicom bio kod patrijarha Porfirija kako bi dobili blagoslov, a u razgovoru sa njim dogovorili su da će on upravo biti taj koji će ih venčati. 

Sin pokojnog kantautora otkrio je nedavno i da će njegova izabranica Nikolina i on dobiti ćerku, koju već naziva "mala princeza".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike