Lepu Brenu i Cecu Ražnatović venčao je isti matičar: Sad je otkrio detalje njihovih svadbi o kojima je brujao svet

10.07.2023

18:26

0

Ni posle toliko godina, dan venčanja poznatih pevačica ne prestaje da intrigira

Lepu Brenu i Cecu Ražnatović venčao je isti matičar: Sad je otkrio detalje njihovih svadbi o kojima je brujao svet
Ceca Ražnatović i Lepa Brena - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Lepa Brena i Ceca Ražnatović spadaju u red velikih zvezda u regionu, a i šire. Zato nije čudno što javnost interesuje i njihov privatan život, a čak i posle toliko godina, ne jenjava zanimanje za dan kada su, svaka svom, partneru izgovorile sudbonosno "da".

Radivoj Mrđa, poznati prestonički matičar, venčao je obe pevačice, pa se sada prisetio detalja tih proslava koje i nisu bili toliko poznati javnosti.

Lepa Brena i Boba Živojinović su se venčali 1991. godine, a zbog njih je prekinut i "Dnevnik 2", da bi se uključili uživo u program.

No, bilo je i tu pehova, koje je otkrio upravo Mrđa.

Printscreen Instagram/ lepabrenaa
Lepa Brena i Boba Živojinović

- Venčanje je trebalo da bude u velikoj konferencijskoj sali Sava centra. Trebalo je da sve bude holivudski namešteno, da svira simfonijski orkestar. Ali, cev je pukla i venčanje je moralo da bude u bioskopskoj sali. Svi gosti su već bili došli, logično, ali šta da radite. Mogu samo da zamislim kako im je bilo. Ipak, oni su fenomenalno odreagovali. Brena je pravi profesionalac - ispričao je Mrđa, rekavši da su se tu neprilike i završile. 

Sa druge strane, kada se seti venčanja Cece i Arkana, matičar kaže da je to bila najbolje organizovana svadba kojoj je prisustvovao.

- To je najbiolje organizovana svadba kojoj sam prisustvovao. Poznato je da pre venčanja vi dolazite kod matičara da se uradi zapisnik. Tad su mi rekli da prvo idu u Žitorađu, pa kući, pa u crkvu, pa tek onda u Interkontitnental da se venčaju. Prilično zapanjen sam rekao da će teško stići na termin. Mladoženja je ponudio čak da se opkladi i obećao da će tu biti u minut. I bili su. Nisam mogao da poverujem jer ipak saobraćaj je to, u koloni se ide, nikad ne možete potpuno unapred sve da predvidite, ali desilo se - kaže Mrđa i dodaje:

- Ja sam stigao ranije od drugih zbog papirologije. U tom trenutku nikog nisu puštali da uđe u taj deo Interkontitnentala, bilo je samo obezbeđenje. Mene su, naravno, pustili i tada sam iz znatiželje pogledao u salu. Cveće je bilo neverovatno, zaista, cela dekoracija je ostavljala bez daha. Sa ukusom i stilom, kao i kod Brene.

Na kraju, za njega su obe mlade bile prelepe.

- Matičar mlade uvek vidi i pre venčanja na tom pravljenju zapisnika, pa posle na venčanju. Vi ste sve mnogo, mnogo lepše na dan venčanja. Nije to samo šminka i frizura, jednostavno sijate, ne znate koliko. I tako je bilo i sa njih dve - zaključio je on za "Zadovoljnu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike