Gudelj posvetio emotivne stihove Anastasiji Ražnatović tokom veridbe: U nesvakidašnjem izdanju je zaprosio (FOTO)

29.07.2023

11:24

0

Ona nije skidala osmeh s lica

Gudelj posvetio emotivne stihove Anastasiji Ražnatović tokom veridbe: U nesvakidašnjem izdanju je zaprosio (FOTO)
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović - Copyright Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Sinoć je kao bomba odjeknula vest da su se Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj verili.

Fudbaler "Sevilje" je na romantičan način zaprosio pevačicu, a kadrovi sa intimne večere uz muziku, latice ruža, vatromet, šampanjac i balone oduševili su javnost i izazvali lavinu reakcija i čestitki u komentarima.

Od zaborava su sačuvali i trenutak kada je Cecina ćerka izgovorila sudbonosno "da". Za ovu specijalnu priliku, Ražnatovićeva je odabrala elegantnu, zelenu haljinu bez ramena, a osmeh sa lica nije skidala, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

S druge strane, Gudelj se ipak odlučio za ležernu varijantu, te je za ovu priliku poneo belu majicu i bele pantalone, čime je pokazao koliko je opušten i u ovako važnom trenutku.

Inače, fudbaler je za ovaj emotivan čin odabrao posebnu pesmu, čuvenu italijansku numeru "Ti amo", koja je prvi put otpevana davne 1977. godine, a izvodi je čuveni Umberto Tozzi. Popularna je širom sveta, mnogi parovi je biraju kao pesmu za svadbu ili prosidbu, a i sam Umberto je jednom prilikom rekao da ga je "Ti amo" vinula u zvezde.

- Volim te, Peni, volim te, u vazduhu, volim te, ja jesam, volim te, u suštini čovek kome nije hladno u srcu i krevetu, volim te - glase stihovi numere.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike