Kija Kockar oštro posle pokajanja Slobe Radanovića, zbog javne prevare: Neka mu Bog oprosti!

30.07.2023

16:55

0

O ovoj drami dan-danas se priča i piše

Kija Kockar oštro posle pokajanja Slobe Radanovića, zbog javne prevare: Neka mu Bog oprosti!
Kristina Kija Kockar - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kristina Kija Kockar odgovorila je na pokajanje nekadašnjeg supruga, pevača Slobodana Radanovića, zbog javne prevare o kojoj se i dan-danas prilično često priča i piše.

- Samo ću reći 16. 10. 2019. godine, a nije u pitanju prevara. Neka mu Bog oprosti, ja nisam Bog, ja ne mogu i neću - prokomentarisala je oštro ona, piše „Informer", ne zalazeći dalje u detalje.

Pevač, inače, leto provodi radno i na primorju. Nedavno, u jednom je intervjuu ispričao kako se, vremenom, promenio iz korena, a ta njegova ispovest i te kako je privukla javnost posebno zato što se dotakao i drame iz perioda svog učešća u rijalitiju.

Kija Kockar, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Danas mi je drug pokazivao neke snimke gde se kolege polivaju na bini, zgranuo sam se - kazao je bio on, pa priznao kako mu se „moralisanje često obije o glavu, uzimajući u obzir ono što je priredio bivšoj supruzi".

„Pokajao sam se!"

Sloba Radanović, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Oni se uvek dodaknu toga da ja morališem, a prevario sam ženu. Pa dobro, nije to baš tako kako oni predstavljaju. Uvek gledaju da nekako njihov greh izgleda manje u odnosu na to moje, a ja sam se za svoje grehove pokajao. Iz korena sam se promenio i možda je to jedini moj greh koji sam imao u životu - objasnio je za emisiju „Ekskluzivno", na šta je sada Kija ipak imala šta da kaže.

Podsetimo, Radanović je onda javno prevario Kockarevu, u „Zadruzi" i sa Lunom Đogani. Kasnije, po izlasku iz tog formata, par se i zvanično rastao. Najpre su 2018. poništili građansko venčanje, a se zatim i 2019. crkveno razveli.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike