Kija se pomirila sa kumom? Vatreno ju je branila dok je prolazila kroz pakao kao "prevarena žena": Evo u kakvom su odnosu danas!

08.01.2023

13:07

0

Prazničnom fotografijom stavile tačku na spekulacije

Kija se pomirila sa kumom? Vatreno ju je branila dok je prolazila kroz pakao kao "prevarena žena": Evo u kakvom su odnosu danas!
Kija Kockar - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Kristina Kija Kockar, sa svojim pratiocima na Instagramu podelila je kako i sa kim provodi Božić u svom domu na Zvezdari.

Kija je upriličila pravu prazničnu gozbu, za koju se pobrinula sama, a u goste joj je došla kuma Vanja Ibrahimović.

O odnosu Kristine i njene kume Vanje se dugo spekulisalo. Nagađalo se da nisu u dobrim odnosima, a Kockareva je sada zajedničkom fotografijom gde njih dve nazdravljaju ove tvrdnje demantovala.

Instagram printscreen/kijakockar
Kija Kockar sa kumom Vanjom

Vanja je bila uz Kiju u njenim najtežim trenucima u životu. U žižu javnosti Vanja je dospela kao osoba koja je Kiji bila najveća podrška kada je kao prevarena žena ušla u rijaliti. Takođe, kako prenose mediji, Vanja je i bila organizator svih glasača koji su je doveli do pobede te sezone, te ne znamo gde je pošlo po zlu kada je odnos dve kume u pitanju.

Kristina je objavila i snimak gde se vidi deo dekoracije kao i praznične trpeze koju je pripremila za Božić.

Podsetimo, Kija Kockar je organizovala humanitarnu akciju prikupljanja paketića za decu sa invaliditetom i smetnjama u razvoju. Krajem 2022. Kija je paketiće podelila u Vršcu, udruženju "Otvoreno srce sveta", a naredna raspodela desiće se 13. januara u Zrenjaninu i Beogradu. Ona je i tokom cele godine bila aktivna, te doprinela u humanitarnoj akciji za Natašu Terzin.

privatna arhiva Kija Kockar
Humanitarna akcija prikupljanja paketića za decu sa invaliditetom

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike