Kija Kockar isprozivala Milicu Pavlović, a ona ima samo jedno da joj poruči!

29.06.2023

23:02

0

Pevačica nema nameru da ulazi u dublju rasptravu a nekadašnjom prijateljicom

Kija Kockar isprozivala Milicu Pavlović, a ona ima samo jedno da joj poruči!
Milica Pavlović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Milica Pavlović i Kija Kockar su pre četiri godine zajedno gostovale u emisiji „Amidži šou”, kada su se čak i poljubile na blic.

Njihovo prijateljstvo je po svemu sudeći bilo kratkog daha, budući da je Kockareva izjavila da ne smatra da je Pavlovićeva dobar čovek, a sada je i Milica razvezala jezik i otkrila šta misli o nekadašnjoj prijateljici.

- Milica Pavlović je atraktivna kao devojka i sve to, ali mi se ne sviđa kao čovek - izjavila je Kockareva ranije za "Informer", da bi nešto kasnije na Instagramu dodala:

ATAImages/Antonio Ahel
Kija Kockar

 

- Moja izjava o Miciki je od pre Hrista i, iskreno, lično je, pa zato neka ostane samo na tome. I Mici jeste uspešna. Okej, dalje!

Sa druge strane, Milica se ovim povodom oglasila, ističući da svako ima pravo na svoje mišljenje, te da o Kockarevoj ima samo reči hvale. 

- Bravo! Svako ima pravo na svoje mišljenje. Što bih ja nekoga demantovala? Ako neko želi da vidi da je ovaj crni kostim na meni crven, onda će on misliti da je crven, a ja da ga ubeđujem da je crn stvarno ne mogu. Ne pada mi na pamet. O Kiji mislim sve najbolje. Super je devojka, zaista.

Podsetimo, nagađalo se o razlozima zbog kog Milica i Kija nisu u korektnim odnosima, a 24sedam je svojevremeno pisao o tome

Bonus video: 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike