Fanovi ubeđeni da Tejlor Svift u novoj pesmi peva o gubitku bebe: Stihovi su mnoge naterali na suze

23.10.2022

06:00

0

Komentari onih koji su poslušali pesmu pokazuju da su se mnogo potresli

Fanovi ubeđeni da Tejlor Svift u novoj pesmi peva o gubitku bebe: Stihovi su mnoge naterali na suze
Copyright Foto: Profimedia

Fanovi kantri zvezde Tejlor Svift sigurni su da su uspeli da identifikuju značenje jedne od njenih novih pesama.

Naime, Tejlor je objavila novi album, a među brojnim pesmama našla se i jedna pod nazivom "Bigger Than the Whole Sky". Na jednom forumu njeni fanovi su odmah bili buđeni da pevačica u ovoj pesmi peva o gubitku bebe.

Profimedia
Tejlor Svift

Pesma jeste zapravo o gubitku, a reči pesme su "Reči ne postoje posle svega. So mi izlazi iz očiju i ulazi u uši. Svaka stvar koju dotaknem postane bolesna od tuge. Sada je sve gotovo, sve je otišlo u more. 

Refren je ono zbog čega su svi bili sigurni da Tejlor peva o pobačaju koji je doživela.

- Zbogom, zbogom, zbogom. Bio si veći od celog neba. Bio si mnogo više neko kratko vreme. Imam za čim da mnogo žudim. Moraću mnogo da živim bez toga. Nikad te neću upoznati. Nikad neću znati šta bi moglo da bude, šta je trebalo da bude. Šta bi mogao biti ti - glasi refren.

Tejlor nikada javno nije pričala o trudnoći, ali sa druge strane, ona je u vezi sa Džoom Alvinom već šest godina, te mnogi fanovi misle da su njih dvoje zapravo u braku.

Profimedia
Tejlor Svift

Fanovi pevačice su u komentarima na poznatom forumu pisali svoja iskustva sa gubitkom bebe, a mnogi su se poistovetili sa rečima pesme.

- Imala sam tri pobačaja. Sada sam trudna. Kada sam čula pesmu, odmah sam počela da plačem i pustila sam je mom suprugu, kome su oči zasuzile. Ovo 100 posto opisuje kako sam se osećala kada sam imala pobačaj. Nikad se ni sa jednom pesmom nisam povezala kao sa ovom - napisala je jedna korisnica foruma.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike