"Ovo je za zatvor" Marija Šerifović se hitno oglasila nakon što je Kardi Bi gađala fana mikrofonom u glavu (FOTO)

30.07.2023

11:46

0

Pružila joj punu podršku

"Ovo je za zatvor" Marija Šerifović se hitno oglasila nakon što je Kardi Bi gađala fana mikrofonom u glavu (FOTO)
Marija Šerifović i Kardi Bi - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Twitter/PopBase

Danas je u svim svetskim medijima kao bomba odjeknuo snimak sa nastupa popularne reperke Kardi Bi u Las Vegasu, tokom kog je sa bine gađala devojku mikrofonom, nakon što ju je polila pićem.

Pevačicu je izrevoltiralo nekulturno ponašanje devojke koja je dala sebi za pravo da je polije, te se nije ustručavala da joj trostruko uzvrati. Snimak incidenta je preplavio sve društvene mreže, a sve je više onih koji pozdravljaju ovaj ishitreni potez Kardi Bi, budući da se izvođači širom sveta u poslednje vreme suočavaju sa identičnim problemima na koncertima.

Ovaj potez razbesneo je i našu pevačicu, Mariju Šerifović, koja je podelila video incidenta putem svog Instagrama, pa pružila punu podršku inostranoj koleginici.

Instagram printscreen/serifovic
Marija Šerifović podržala potez Kardi Bi

- Podržavam na maks. Čibe kući kod mame i tate, pa njih gađajte... Lično ja bih u prdekanu na 48 sati. Čisto malo da se zamisle o životu... - poručila je Marija Šerifović.

Podsetimo, širom sveta vlada sraman trend kod mladih - da na koncertima gađaju izvođače, te su tako velike neprijatnosti na bini doživeli - Drejk, Ava Maks, Pink, Heri Stajls, a od domaćih izvođača to su - Breskvica, Vojaž, Senidah, Ema Radujko, Nući, momci iz grupe Crni Cerak i mnogi drugi.

Šokantno ponašanje publike naišlo je na brojnu osudu na društvenim mrežama i mnogi ističu da je ovakvo ponašanje nedopustivo, budući da su znali gde dolaze i koga će slušati.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike