Sanja Kužet se skinula na jahti: Osunčala trbušnjake i zanosne obline, a on joj pravi društvo (FOTO)

18.07.2023

12:03

1

Puni baterije pred novu televizijsku sezonu

Sanja Kužet se skinula na jahti: Osunčala trbušnjake i zanosne obline, a on joj pravi društvo (FOTO)
Copyright Instagram printscreen/sanja_kuzet

Atraktivna voditeljka Sanja Kužet, široki auditorijum zaludela je svojim izgledom vodeći talent-šou program "Zvezde Granda". U svojim televizijskim izdanjima očarala je publiku koja nema čestu priliku da je vidi bez šminke, u prirodnom izdanju.

Sanja je sada putem svog Instagrama objavila fotografiju bez šminke, kada je sa sestrom i sinom uživala na jahti koja je plovila Beogradom. Sanja se skinula u dvodelni crveni kupaći, a njeno izvajano telo i obline privukli su veliku pažnju.

- Samo ona može ovako da me uslika. Moja sestra. Dok slušam njene instrukcije, kako da se namestim, to ovako izgleda! I ti momenti su mi najdraži! Ko je poznaje, smejaće se sa mnom. Za poslednju sliku, opis je suvišan - napisala je Sanja u opisu fotografija koje možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

S obzirom da javnost nije navikla da je viša u ovako slobodnim izdanjima, ova voditeljkina objava izazvala je lavinu reakcija, a komentari na račun njenog izgleda su se nizali.

"Prelepa", "Mnogo dobro izgledaš", "Prezgodna si", "Ova žena gori", "Bomba", samo su neki od komentara.

Smršala 18 kilograma

Voditeljka se tokom trudnoće ugojila 18 kilograma, a posle samo šest meseci uspela je da vrati svoju figuru. Tada je otkrila i kako se hrani.

- Ja sam visoka žena i nama je lakše. I kada se ugojimo, to se nekako sve lepo rasporedi i ne bude toliko primetno. Izbacila sam hleb iz ishrane. Generalno, ne jedem ugljene hidrate, jer od njih samo otičemo. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko volela. Verujte mi da ćete bez ugljenih hidrata lakše izgurati radni dan, jer oni utiču na to da nam se spava. Kada izbacite sve ono što smeta vašem zdravlju, videćete da će to povoljno uticati i na vaš izgled - rekla je svojevremeno za domaće medije.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sanja Kužet

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike