Dragani Mirković ni nevreme ništa ne može: Pevačica oborila rekord u Čelincu! (FOTO/VIDEO)

28.07.2023

17:30

0

Ništa nije moglo da stane na put njenom druženju sa publikom

Dragani Mirković ni nevreme ništa ne može: Pevačica oborila rekord u Čelincu! (FOTO/VIDEO)
Dragana Mirković - Copyright Privatna arhiva / Dragana Mirković

Iako su vremenske neprilike ovog leta mnogima u potpunosti poremetile planove, pevačica Dragana Mirković - nikako nije jedna od tih. Ona je, naime, još jednom pokazala da ne postoje prepreke koje će publiku sprečiti da se u rekordnom broju okupi na njenim koncertima kada je, uprkos odlaganju od jednog dana, uspela da priredi spektakl u Čelincu, pored Banjaluke.

Još nekoliko sati pre nego što se Dragana latila mikrofona, reka ljudi slivala se ka trgu, sa namerom da zauzmu što bolje mesto za druženje sa svojom miljenicom. Već prvim taktovima, atmosferu je uspela da dovede do usijanja i, tako je ostalo sve do samog kraja koncerta.

Sa druge strane, fanovi su joj i ovoga puta priredili iznenađenje - pevačica je na poklon dobila majicu kraljice u hercu, ali sa svojim likom. Na ovaj način, oni su joj poručili da je ona, u stvari, kraljica njihovih srca.

Dragana Mirković, Privatna arhiva / Dragana Mirković
 

Topao doček publika je priredila i Bobanu Rajoviću, kao i Jovanu Perišiću, koji su te večeri delili binu sa njom.

- Publika mi je uvek na prvom mestu i zato mi svako druženje sa njima predstavlja nezaboravno iskustvo. Presrećna sam što ni kiša ovoga puta nije uspela da spreči sve one koji su želeli da me čuju, da promene svoje planove i dođu u ovolikom broju – kazala je Dragana koja je više od sat vremena posle silaska sa bine ostala da se fotografiše i potpisuje autograme obožavaocima.

Hit detalji s ovog nastupa čekaju vas i u videu koji sledi.

Ovih dana, inače, nastaviće svoju seriju letnjih nastupa nakon čega svu snagu usmerava ka spektaklu koji je zakazan za 29. decembar u Areni u Beogradu, kojim će započeti veliku turneju povodom 40 godina blistave karijere.   

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike