Dragana Mirković zakazala Arenu! Četiri decenije karijere obeležava regionalnom turnejom

14.03.2023

19:33

0

Spektakl koji se dugo čekao

Dragana Mirković zakazala Arenu! Četiri decenije karijere obeležava regionalnom turnejom
Dragana Mirković - Copyright Foto: Mirko Tabašević

Pevačica Dragana Mirković je četiri decenije karijere odlučila da proslavi sa publikom.

Naime, ona će 40 godina uspešne muzičke karijere obeležiti velikom regionalnom turnejom koju će otpočeti 29. decembra muzičkim spektaklom u Štark areni.

Ono što je zanimljivo je da je folk zvezda odlučila da bez velike pompe počne kampanju pa je tako prva objava o početku pretprodaje ulaznica iznenada osvanula na društvenim mrežama. 

 

 

Ovo će inače, biti prvi Draganin nastup posle gotovo deset godina u najvećoj dvorani na Balkanu, a kako se saznaje, posle ovog će uslediti niz koncerata pod nazivom “Do poslednjeg daha”.

Naziv turneje Dragana je odabrala prema jednoj od najomiljenijih pesama svojih fanova, a sudeći po njihovim prvim reakcijama po objavi datuma, malo će biti jedna arena da primi sve one koji vole njene pesme.

Podsetimo, Dragana je vlasnica brojnih pesamaa koji spadaju u onu kategoriju hitovi za sva vremena među kojima su: „Pitaju me u mom kraju”, „Do poslednjeg daha”,„Luče moje”, „Plači zemljo”, „Milo moje, što te nema”, „Kad bi znao kako čeznem”, „Sama”, „Ne vraćam se starim ljubavima”. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike