Dragana velikog prijatelja s estrade nikad neće zaboraviti! Isplivala stara fotografija: Još kada je počinjao, pružila mu je ruku (FOTO)

07.05.2023

19:35

0

Smatrala je da on to i te kako zaslužuje

Dragana velikog prijatelja s estrade nikad neće zaboraviti! Isplivala stara fotografija: Još kada je počinjao, pružila mu je ruku (FOTO)
Dragana Mirković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Dragana Mirković i Nino Rešić bili su veliki prijatelji sa estrade. Kada je on tek „hvatao zalet", bila mu je drage volje pružila ruku podrške, a kada je preminuo, ona je to veoma teško podnela.

Njihova stara fotografija iz nekih lepših vremena ponovo „obilazi" društvene mreže i prikuplja veliku pažnju. Takođe, podseća i na razne njihove zajedničke trenutke, ali i duet „Divlja devojka" koja se devedesetih našla na njenom albumu.

- Ja sam do kraja bila njegov prijatelj. Nažalost, on je prebrzo i čini mi se u danu preminuo. Ja to nisam znala, a kad sam čula, iz Beča sam poslala venac sa poslednjim pozdravom - kazala je svojevremeno pevačica medijima.

„Ovaj čovek će se mnogo dopasti ljudima!"

- Ja sam neko ko je pomogao Ninu da snimi svoj prvi CD i nastavila, koliko sam ja mogla, naravno, da mu pomažem, mada je on to zasluživao. On je stvarno vredeo i kao pevač. I imala sam taj osećaj: „E, ovaj čovek će se mnogo dopasti ljudima" i tako je bilo. Tako da je meni stvarno bilo zadovoljstvo. I bio je gost na mojim solističkim turnejama - kazala je bila Dragana za „Telegraf".

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike