Žena novog dečka Arijane Grande prolazi kroz pakao: Sa njim je bila godinama, osnovali su i porodicu, a sada se razvode zbog pevačice

27.07.2023

23:40

1

Za razvod braka je saznala nekoliko dana pre nego što je izašlo u javnost da je njen muž sa pevačicom

Žena novog dečka Arijane Grande prolazi kroz pakao: Sa njim je bila godinama, osnovali su i porodicu, a sada se razvode zbog pevačice
Arijana Grande i Itan Slejter - Copyright Profimedia

Svetski mediji danima bruje o tome da je Arijana Grande u vezi sa glumcem Itanom Slejterom, sa kojim je igrala u filmu "Opaki".

I tu ništa ne bi bilo čudno da, pre te vesti, nije objavljeno da se Arijana razvodi, a sadda se saznalo i da je Itan podneo zahtev za razvod braka od svoje supruge.

Kako se navodi, Itan je sa svojom suprugom Lili Džej bio u vezi od srednje škole, a nedavno su dobili i prvo dete.

Profimedia
Itan Slejter sa suprugom

- To je užasno! Oni su bili zajedno od srednje škole. Imaju bebu. Ona je potpuno slomljena – rekao je za medije izvor blizak Lili Džej, supruzi Itana Slejtera.

Kako se navodi, glumac je svojoj supruzi rekao da želi razvod samo nekoliko dana pre nego što se pročulo u javnosti da je započeo vezu sa pevačicom.

- Itan je došao kod Lili nekoliko dana pre nego što su objavljene vesti o Arijani i njemu i rekao joj da želi razvod. Ona to nije mogla ni da nasluti – kaže anonimni izvor za Us Weekly.

Drugi izvor rekao je za TMZ da je Lili Džej "očajna jer joj se porodica raspada" i da ima osećaj da je Slejter "napustio svoju porodicu", a da joj najteže pada to što njen sin neće stalno uz sebe imati oba roditelja.

Profimedia
Arijana Grande sa suprugom

Navodno se supružnici ne rastaju u dobrim odnosima jer ona oseća da je glumac "okrenuo leđa svojoj porodici" da bi bio s muzičkom zvezdom.

Međutim, drugi izvori tvrde da su i Arijana Grande, koja se trenutno razvodi od supruga Daltona Gomeza, i Slejter bili slobodni kada su se zaljubili.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike