Arijana Grande se mazila sa kolegom dok je pratila meč Novaka Đokovića na Vimbldonu: Ne skidaju osmeh s lica (FOTO)

16.07.2023

19:56

0

Bili su odlično raspoloženi

Arijana Grande se mazila sa kolegom dok je pratila meč Novaka Đokovića na Vimbldonu: Ne skidaju osmeh s lica (FOTO)
Džonatan Bejli i Arijana Grande - Copyright Profimedia

Novak Đoković se danas borio za svoj 24. grend slem u finalu Vimbldona, a osim porodice Đoković, u publici su se našle i brojne uticajne ličnosti, kako iz sporta, tako i iz sveta šoubiznisa.

Pored glumca Danijela Krega, Hju Džekmana, Breda Pita, prenca Vilijama, njegove supruge Kejt Midlton i njihove dece, na tribinama se našla i holivudska zvezda Arijana Grande.

Arijani je tokom meča društvo pravio kolega i prijatelj, glumac Džonatan Bejli, sa kojim se sve vreme smejala, pa čak i mazila. Ono što je svima zapalo za oko jeste njena nova boja kose, te su u prvi mah mnogi pomislili da je reč o Paris Hilton, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Glumica i pevačica je iz VIP lože, dobro raspoložena, pratila meč Novaka Đokovića i Španca Karlosa Alkaraza, sa kolegom koji se javno deklariše kao homoseksualac.

Arijana je za ovu priliku odabrala elegantnu sivu pletenu haljinu kratkih rukava, koju je iskombinovala sa visokim crnim štiklama na špic. Na glavi je imala beli kačkat i naočare za sunce.

Inače, Arijana Grande se 2021. godine udala za agenta za nekretnine, Daltona Gomeza, na privatnoj ceremoniji sa porodicom i prijateljima u njihovoj kući u Kaliforniji.

Profimedia
Arijana Grande

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike