Ovo je brat Darka Lazića! Bavi se pevanjem, ali ga šoubiz ne interesuje: Meni to ne treba (FOTO)

14.07.2023

09:06

0

Sa bratom je jednom čak i javno nastupao, ali je imao veliku tremu

Ovo je brat Darka Lazića! Bavi se pevanjem, ali ga šoubiz ne interesuje: Meni to ne treba (FOTO)
Dako Lazić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Darko Lazić je, otkako se proslavio, prošao kroz buran period života, a uvek je uz njega kao podrška bila porodica. Njegovu majku Branku svi dobro znaju, pokojnog oca Milana takođe, ali postoji i jedna osoba za koju mnogi nisu znali - Darkov rođeni brat Dragan.

Dragan se nije previše isticao u medijima otkako je njegov brat postao poznat, niti je koristio njegovu popularnost. Zanimljivo je da se i on bavi pevanjem, nastupa, ali ne želi da se o njemu previše piše i zna.

- Ne sviđa mi se kako danas kod nas izgleda ono što se zove šou-biznisom. Mislim da meni to ne treba. Radim sa svojim bendom, imam oko 80 zakazanih nastupa u toku godine, i meni je to dovoljno - rekao je Dragan jednom prilikom.

Njih dvojica veoma podsećaju, a Darko s vremena na vreme objavi i fotografiju sa njim.

Inače, Darko je pre nekoliko godina održao koncert u centru "Sava", kada je pozvao brata da mu bude gost i pridruži mu se na sceni.

- Još jedan gost koji je meni jako drag... Imao je najveću tremu kada sam mu to saopštio. To je moj rođeni brat koji takođe peva. Želim da i on bude tu to veče da i on otpeva dve pesme, jer mislim da je to veoma lepo - rekao je tada Darko Lazić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike